Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dj Sona confirmed

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się muzyka. Ciekawa jestem jej wyglądu, animacji. Niecierpliwe czekam <3  Chociaż szkoda, że akurat do niej, bo ma sporo skórek...

Opublikowano

ehh, trochę szkoda że skin do Sony bo jakiś ostatni nie jest często grana :/
Do takiej leony to by się nowy skin przydał, no ale co zrobisz :P

Opublikowano

Muszę przyznać że muzyczka taka ciekawa, nawet bym ustawił na dzwonek w telefonie. :D

Jeśli to ma być skin Ultimate do Sony to troszkę słabo... jeśli legendarka no to weselej, bo nadal jestem ciekaw do jakiego championa będzie ten ULTI.

Opublikowano

Do kolegow up, to MA byc legendarka, z racji negatywnego odzewu spolecznosci jakoby to mial byc ultimate, rito zmienilo plany na legendarke, a ultimate kreci sie wokol lux, xeratha lub ponoc flaka czy ostatnio amuma.

Opublikowano

Hmm, do Sony mają duże pole do popisu robiąc skina. Tak czy inaczej nie zamierzam go kupić.

Opublikowano

Do kolegow up, to MA byc legendarka, z racji negatywnego odzewu spolecznosci jakoby to mial byc ultimate, rito zmienilo plany na legendarke, a ultimate kreci sie wokol lux, xeratha lub ponoc flaka czy ostatnio amuma.

Można wiedzieć co to jest FLAK?

Opublikowano

Wolałbym jakiegoś Zeda czy tam Yasuo z Ultimatem. Może to będzie ciekawy skin, aczkolwiek nie kupię, nie gram tym. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szczerze zawiodłem się, wiem dużo osób się cieszy, że Sona i wgl, ale już jest Arcade Sona więc po co DJ, po za tym ultimate skin nie powinien być czymś z przydomkiem lub tematyką DJ np. tak jak Spirit Udyr. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Szczerze zawiodłem się, wiem dużo osób się cieszy, że Sona i wgl, ale już jest Arcade Sona więc po co DJ, po za tym ultimate skin nie powinien być czymś z przydomkiem lub tematyką DJ np. tak jak Spirit Udyr. 

Arcade jest wzorowany na grach automatowych a DJ na muzyce.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...