Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rank-up'em z Silv1 do Silv2

Skofffcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z rank-up'em w CS'ie.

Mój kolega ma 32 wygrane mecze turniejowe i rangę Silv2, którą dostał jako pierwszą.

Z kolei ja mam 37 wygranych, natomiast Silver 1 jak był, tak jest.

Wie ktoś, czym jest to spowodowane? Jeśli tak, to co mogę zrobić, aby rank-up'nąć się wyżej?

Skofffcio

Opublikowano

Ważne też, żebyś miał jak najwięcej MVP, więć polecam prosić o pake team bo tym sposobem moim zdaniem najłatwiej o mvp

a11176.jpg

Opublikowano

Ważne też, żebyś miał jak najwięcej MVP, więć polecam prosić o pake team bo tym sposobem moim zdaniem najłatwiej o mvp

MVP nie mają nic do wbijania rangi. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. 

@top

Po prostu wygrywaj, musisz wbić swoje ELO na poziom Silveru 2 i wtedy awansujesz. Mniej przegrywaj, więcej wygrywaj. :) 

he?

Opublikowano

@top

Po prostu wygrywaj, musisz wbić swoje ELO na poziom Silveru 2 i wtedy awansujesz. Mniej przegrywaj, więcej wygrywaj. :)

Maja.

@topic

Wygryj z 3 pod rzad i awansujesz. 

4zzt3n.png

Opublikowano

MVP mają najwięcej do awansów. Przypominam - ELO nie istnieje. Istnieje inny system do niego podobny.

3adb6317fc.png

Opublikowano

@top

w csgo nie liczy się ile wygrasz/przegrasz, tzn nie aż tak bardzo, liczą się mvp i inne.

Można awansować nawet po przegranym meczu.

Opublikowano

Najprostsze wyjscie? 2 mecze pod rzad, dwa lose - mvp 78 i 85 - takie gowna graja, ze placze jak ich ogladam - bez wina mozesz miec 98484824 mvp i tak nie bd awansu, pozdro.

Najprostsze wyjscie? 2 mecze pod rzad, dwa lose - mvp 78 i 85 - takie gowna graja, ze placze jak ich ogladam - bez wina mozesz miec 98484824 mvp i tak nie bd awansu, pozdro.

Opublikowano

w csgo nie liczy się ile wygrasz/przegrasz, tzn nie aż tak bardzo, liczą się mvp i inne.

Można awansować nawet po przegranym meczu.

Czyli według ciebie awansujesz na orzełka czy na inną wysoką rangę mając 4 przegrane pod rząd i pełno MVP ? Napisałeś "inne", czyli co według ciebie.. ?

MVP przyśpiesza zdobywanie kolejnej rangi, czyli jak przykładowo mamy wygrać 5 gier, to możemy awansować po czwartej grze jeżeli mamy NAJWIĘCEJ MVP NA SERWERZE . Nigdy nie byłem w silverze, więc nie wiem ile tam trzeba wygrać ale żeby awansować trzeba wygrać parę meczy pod rząd (potem aż 8-12). Na remisie można wbić i stracić rangę.

KRÓTKO MÓWIĄC: MUSISZ WYGRYWAĆ GRY POD RZĄD I MIEĆ NAJWIĘCEJ MVP NA SERWERZE (Plantuj pake, rozbrajaj).

/http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=314758151 przed chwilą takie coś znalazłem.

MVP mają najwięcej do awansów. Przypominam - ELO nie istnieje. Istnieje inny system do niego podobny.

Istnieje, bo kiedyś VALVE pisało, że wzięli je z innej gry.

Opublikowano

Ja zwykle meczów nie przegrywam, ale jakoś parę tygodni temu, jak jeszcze w orzełku siedziałem, to tak jak mówię, po przegranym meczu awansowałem na legendarnego orła.

To z tymi ile trzeba wygrać meczów żeby awansować, to raczej wątpię, niektórzy się męczą mimo że wygrywają, a ja parę meczy i awans, tak więc trzeba po prostu dobrze grać.

Opublikowano

@top

Mvp mają najwiekszy wpływ na wbijanie rangi. Możesz być na końcu tabeli a miec więcej mvp niż ktoś to otwiera i wtedy ty dostaniesz najwięcej punktów "elo"

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...