Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fałszywy ban VAC

SomeWerewolfy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu zauważyłem, że na swoim koncie Steam mam zarejestrowaną 1 blokadę VAC. Mogłem normalnie grać we wszystkie gry na wszystkich serwerach i miałem wszystkie przedmioty w ekwipunku i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że przez tę 1 zarejestrowaną blokadę nie mogę brać udziału w żadnych turniejach.

Chciałbym jeszcze podkreślić, że nigdy nie cheatowałem (jedynie na CS 1.6 ale wtedy nie miałem go na steam)

Czy można do takiej blokady się odwołać i czy jest szansa aby Valve ją zdjęło?

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Jakiś czas temu zauważyłem, że na swoim koncie Steam mam zarejestrowaną 1 blokadę VAC. Mogłem normalnie grać we wszystkie gry na wszystkich serwerach i miałem wszystkie przedmioty w ekwipunku i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że przez tę 1 zarejestrowaną blokadę nie mogę brać udziału w żadnych turniejach.

VAC jest dawany na dany silnik gry a nie całe konto. Jakie więc to są turnieje, że z góry dyskwalifikują graczy z VACem?

Chciałbym jeszcze podkreślić, że nigdy nie cheatowałem (jedynie na CS 1.6 ale wtedy nie miałem go na steam)

Niestety ale VAC jest nieomylny, takie historyjki wszyscy na forum znamy.

Czy można do takiej blokady się odwołać i czy jest szansa aby Valve ją zdjęło?

Nope

Opublikowano

VAC jest dawany na dany silnik

VAC jest dawany na dany silnik gry a nie całe konto. Jakie więc to są turnieje, że z góry dyskwalifikują graczy z VACem?

Ostatnio rejestrowałem sie na stronie do turnieji w TF2 - ETF2L...

Dzień później przyszedł mi mail, że nie mogę wziąć udziału bo na moim koncie jest zarejestrowana blokada VAC

Izak jeszcze mówił w jednym ze swoich filmów, że ludzi z blokadą VAC od razu wykluczają

Opublikowano

VAC jest dawany na dany silnik

Ostatnio rejestrowałem sie na stronie do turnieji w TF2 - ETF2L...

Dzień później przyszedł mi mail, że nie mogę wziąć udziału bo na moim koncie jest zarejestrowana blokada VAC

Izak jeszcze mówił w jednym ze swoich filmów, że ludzi z blokadą VAC od razu wykluczają

Nie przypominam sobie by kiedyś ETF2L patrzył na to, że ma się VACa, może to zmienili.

A prawdzie powiedziawszy Izak gówno wie o jakiejkolwiek lidze...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Valve Anti Cheat sprawdza pliki i jeśli w plikach wykryje aimbota to nie ma przebacz dostajesz bana za silnik czyli cheat na source = wszystkie gry source są zbanowane. Odwoływać możesz się nawet 500 lat i tak Valve ma to w du**e bo VAC jest zautomatyzowany jedyny kojarzony wyjątek prze ze mnie to niesłuszny ban w csgo pewnej osoby która została na drugi dzień odbanowana. Mam nadzieje że wytłumaczyłem wszystko co chcesz wiedzieć na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...