Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Atacamas Graphic - usługi graficzne.

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyśmienity grafik.
Sprawuje się w każdym rodzaju grafiki.
Bez powodu jest członkiem MGT.
Jednym słowem warto, polecam. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Poolecam !!! Najlepsze ludziki na MPCForum, do tego Świetnie wykonana postać Itachiego, oraz Tanie ceny, szybkie wykonanie i 100% profesjonalizmu ! Pozdrawiam  Serdecznie;-)

Jeden z Lepszych na MPC

Opublikowano

Czuję, że zostanę po raz kolejny "zlinczowany" przez to, że napiszę prawdę, a mój komentarz będzie zupełnie odmienny niż wszystkie powyższe, ale cóż.
O rysunkach się nie wypowiem, bo są na prawdę dobre. Chciałbym napisać głównie o projektach stron, które nie są - jak mówisz - minimalistyczne, proste, z nowoczesnym wyglądem i dbałością o szczegóły. Prostym przykładem jest Twoje portfolio, które wygląda - nie oszukujmy się - jak strona z lat 90. Nie wiem, czy ty też tak uważasz, ale skoro piszesz, że to jest nowoczesna strona to według mnie jesteś w błędzie, a ja staram Ci się uświadomić, że nie piszesz prawdy.
To tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać, post nie miał zamiaru zniechęcić ludzi do korzystania z twoich usług.
Co do reszty - nie znam cen, nie znam Ciebie, nie wiem jak szybko realizujesz projekt, ale skoro ktoś po studiach graficznych uważa, że cena jest za niska na taki poziom oferowanych przez Ciebie grafik, to pewnie ma rację :)
Edit (down): Po prostu pisałeś, że cechuje Cię to i to, więc to oczywiste. Pierwszy raz nie miał nic wspólnego z Twoją osobą :) Co do hobby dziękuję (chociaż mam ich dużo i są często przelotne) i również życzę Ci lepszych, nowocześniejszych i bardziej minimalistycznych projektów :)

Opublikowano

Czuję, że zostanę po raz kolejny "zlinczowany" przez to, że napiszę prawdę, a mój komentarz będzie zupełnie odmienny niż wszystkie powyższe, ale cóż.

O rysunkach się nie wypowiem, bo są na prawdę dobre. Chciałbym napisać głównie o projektach stron, które nie są - jak mówisz - minimalistyczne, proste, z nowoczesnym wyglądem i dbałością o szczegóły. Prostym przykładem jest Twoje portfolio, które wygląda - nie oszukujmy się - jak strona z lat 90. Nie wiem, czy ty też tak uważasz, ale skoro piszesz, że to jest nowoczesna strona to według mnie jesteś w błędzie, a ja staram Ci się uświadomić, że nie piszesz prawdy.

To tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać, post nie miał zamiaru zniechęcić ludzi do korzystania z twoich usług.

Co do reszty - nie znam cen, nie znam Ciebie, nie wiem jak szybko realizujesz projekt, ale skoro ktoś po studiach graficznych uważa, że cena jest za niska na taki poziom oferowanych przez Ciebie grafik, to pewnie ma rację :)

Po raz kolejny? Nie przypominam sobie żebym coś do Ciebie miał ;-)

Nie insynuuj prosze że nie piszę prawdy, bo nigdzie nie napisałem że moje portfolio jest w 'prostym nowoczesnym stylu'. Co do Twojej opinii nt., to ją respektuje.

To gwoli rozjaśnienia sytuacji.

/ciekawe hobby ;) skilluj, praktyka czyni mistrza.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Dadek, gdzieś Ty chłopie widział w latach 90. takie portfolio? Genialne wykonanie, nowoczesny styl no i prostota, bez pierdyliarda zbędnych ozdobników.

Bardzo polecam Maćka, świetny grafik, świetna osoba.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jako iż nie lubię osób, które nie potrafią dotrzymać terminu, muszę powiedzieć że jestem z lekka nie zadowolony.

Skorzystanie z kupna loga u Atacamy na początku wyglądało rewelacyjnie, lecz pod koniec straciłem tylko 6 dni swojego czasu na czekanie w próżno. 

Składając zamówienie powinno się określić na kiedy będzie, a u mnie wyglądało to tak, że - "Pod koniec tygodnia prześlę Ci propozycje", potem "podeślę Ci to jutro", "Złapałem drobny poślizg, postaram się podesłać jutro". Jeżeli wiem, że nie wyrobię się w czasie bo mam inne zlecenia, to wystarczyło napisać, że nie dam rady, a nie po 6 dni czekania, dostaję informacje, że "większe zlecenia zajmują mi masę czasu" i mam się uzbroić w cierpliwość, albo zrezygnować. No proszę was, 6 dni czekania i dostać taką informację? Nie jestem zadowolony.

Grafiki masz rewelacyjne, cennik raczej każdemu się spodoba, ale pamiętajcie, że musicie się uzbroić w czas oczekiwania.

Pozdrawiam.

8372383248.png
Opublikowano

Jako iż nie lubię osób, które nie potrafią dotrzymać terminu, muszę powiedzieć że jestem z lekka nie zadowolony.

Skorzystanie z kupna loga u Atacamy na początku wyglądało rewelacyjnie, lecz pod koniec straciłem tylko 6 dni swojego czasu na czekanie w próżno. 

Składając zamówienie powinno się określić na kiedy będzie, a u mnie wyglądało to tak, że - "Pod koniec tygodnia prześlę Ci propozycje", potem "podeślę Ci to jutro", "Złapałem drobny poślizg, postaram się podesłać jutro". Jeżeli wiem, że nie wyrobię się w czasie bo mam inne zlecenia, to wystarczyło napisać, że nie dam rady, a nie po 6 dni czekania, dostaję informacje, że "większe zlecenia zajmują mi masę czasu" i mam się uzbroić w cierpliwość, albo zrezygnować. No proszę was, 6 dni czekania i dostać taką informację? Nie jestem zadowolony.

Grafiki masz rewelacyjne, cennik raczej każdemu się spodoba, ale pamiętajcie, że musicie się uzbroić w czas oczekiwania.

Pozdrawiam.

Ja byłem w zupełnie odwrotnej sytuacji- otrzymałem datę wykonania zlecenia i wszystko było gotowe na czas.

Różnie bywa, nie zawsze wszystko jest tak, jak byśmy tego chcieli :p.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do dnia 03.03.15 wstrzymuję pracę. Jest to spowodowane wymianą komputera.

Z góry przepraszam za nagięcia terminów i proszę o wyrozumiałość.

Pozdr. ;-)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Temat lekko zaktualizowany ;)

/Z powodu problemów technicznych, przez najbliższy tydzień nie wykonuję zleceń. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...