Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 5.2 Spadki FPS

lukulesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy gram w Ligę mam np. po 40-50 fps, gdy nagle (bez akcji, teamfightow, duzej ilosci graczy na linii etc.) spadają mi fps do 5-15 ;c. Proszę o pomoc, nie da się tak grać ;d.

P.S Opcje mam najniżej jak się da (laptop stary)

Opublikowano

Ciągle bd ci spadać :), ja jak 2 lata temu zaczynałem miałem po 60/70fps a aktualnie mam po 35/40 fps no co zrobisz nic nie zrobisz :D. W moim wypadku musze ramy dokupić 

Opublikowano

­Może masz jakieś programy inne włączone?

Ja np. na bardzo dobrym komputerze mam spadki przez programy typu GG czy też przeglądarka :D

Opublikowano

­Może masz jakieś programy inne włączone?

Ja np. na bardzo dobrym komputerze mam spadki przez programy typu GG czy też przeglądarka :D

Nie ;P. Wczoraj specjalnie dla LoLa formatowalem kompa i mam tylko lola i skypa. więc wątpie.

Opublikowano

­No to najprawdopodobniej wina klienta LoLa, co patch ktoś ma jakieś problemy ze swoim starym sprzętem na którym wcześniej grał bez problemu i bez lagów.

Sam mogę poradzić tylko oczyszczenie lapka z syfów jak i ogólnie z kurzu, możliwe że lepsze chłodzenie coś da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...