Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały fps

Ogarnij sie ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym grać w CS GO, ale mam 20-40 fps.

System Windows XP Home edition.

Ram: 3,25 gb

Procesor: AMD Atchlon II X3 460 3,42 GHz.

Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GS

Powiedzcie mi, co mam zrobić abym miał więcej fps, wszystkie sposoby z neta próbowałem.

Opublikowano

Jak chcesz mieć więcej fpsów na tak słabej karcie graficznej? Wszystko na najniższe, rozdziałka także, nic więcej Ci nie pomoże. 

he?

Opublikowano

Ram, procesor, płyta główna dopiero co była wymieniana.... Powiedz mi czy tylko karta graficzna? Bo niby czemu cały komp, jak wymagania to 1gb ramu a mam 3,25, procesor tez duzo lepszy... Uzasadnij.

Opublikowano

Za 2,5k złożysz komputer na 300fps.

(Mój kumpel miał kilka części, dokupił resztę za 300zł i i gta iv na średnich chodzi xD)

3adb6317fc.png

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie ? Co ja milioner i bede zmienial co miesiac czesci ? Procesor i ram mialem rok temu wymieniane i przez kilka kolejnych lat nie mam zamiaru wymieniac. Wiem karta graficzna slaba wiec jaka polecicie tania ? Nie chce zadnego 300 fps po co mi tyle. Chce 70-100 zeby dalo sie grac bez scinek

Opublikowano

Zalezy ile chcesz włożyć pieniędzy w kartę graficzną. Jeśli chodzi o nvidia to polecam GTX 650/750 oc z 2gb takie karty kupisz do 600 zl max i są to dość dobre karty jak za tą cenę, chyba jedne z najbardziej opłacalnych modeli. Zawsze patrz na drugą cyfrę z modelu karty od Nvidia modele z drugą cyfrą 5/6/7/8 są to mocniejsze karty bardziej do gier(czym wyższy współczynnik tym lepsza), lecz z cyframi poniżej 5 są to karty nie nadające się do gier i na takie nawet nie patrz, ponieważ dużo fps na takim czymś nie wyciągniesz. Jeśli chcesz kartę na prawdę tanią to polecam ci takiego Geforce 9800, może i jest to stara karta ale nadal jest dość dobra i myślę, że wyciągniesz na niej wiecej FPS niż na tym swoim 8600. Lecz ogólnie rzecz biorąc patrząc na predyspozycje twojego komputera to nawet z dobrą kartą nie licz na jakiś wielki wzrost FPS, ponieważ cs:go bazuje bardziej na procesorze niż grafice, a procki od firmy AMD nie są zbyt dobre do gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...