Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywracanie plików gry.

szustka124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś rano młodszy brat chciał usunąć grę "Wiedźmin". Jednak nie umie tego zrobić.

Z katalogu z plikami usunął wszystkie dane. Jak mogę to naprawić, nie da się odinstalować pozostałych plików, ponieważ gry nie ma. W de instalatorach jej nie widać.

Pomyślałem że dobrym rozwiązaniem byłoby zainstalowanie gry i jej usunięcie np. Revo uninstaler. Gdy odpaliłem instalator pokazał się błąd w pliku

C:/Documents ans settings/Program Files/InstallShield Installation Information/{F138762F-5A1F-4CF0-A5E1-1588EF6088A4}.

Proszę o pomoc.

Mógłbym to zostawić, w grę i tak już od dawna nie gram, lecz nie chcę mieć śmieci na dysku i w rejestrze.

Pozdrawiam

Opublikowano

No jak już to usunął to pozostają klucze nieaktywne w rejestrze, możesz je usunąć ręcznie albo dowolnym programem do tego przeznaczonym, każdy usunie klucze, które do niczego się nie odnoszą.

Jak deinstalujesz grę poprzez narzędzie z nią do tego przeznaczone to ono zrobiłoby dokładnie to samo, bo i tak wszystkie nie wywali.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...