Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 Steam czy będzie ban za to?

Przemoex2579

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na ns i mam hacka na zmniejszonego recoila i jakis maly aimbot jest w tym, nie celuje sam w banke tylka ja musze ale jest lepsza skutecznosc z tego, czy jak skopiuje te pliki do steam do cs 1.6 to czy moge dostać bana?
Chodzi mi o to: yyy
Mam nadzieje że postaracie mi sie jakoś pomóc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co jest w tym folderze, nie mam zamiaru pobierać - pewnie jakieś wirusy, ale jak wejdziesz z jakimś cheatem na serwer chroniony przez VAC to cie wyłapią (prędzej czy później, nawet dopiero za pół roku Cie mogą zbanować za odpalenie dzisiaj cheata)

Opublikowano

dokładnie tak jak up, nie ważne czy to będzie mniej pomocny bot, bot to bot.

każdy kto używa wspomagaczy musi się liczyć z konsekwencjami jakie go mogą spotkać

a w tym przypadku to będzie ban i żadne odwołanie Ci nie pomogą

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za wszystko możesz dostać. A cheaty co niby ud bo legit po czasie na VACu zostaną wykryte ;)

GzJUyGg.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Haxy z NS'a nie działają na Steam, więc nie wiem jak chcesz to odpalić :D

Jeśli pobierzesz działajacego na Steam'a to na pewno dostaniesz bana, a jeśli nikt Cię z Steamowców nie reportnie to Nie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po pierwsze, hacki NS nie działają na Steamie.Jeżeli znajdziesz hacka na steam, i tak jak go odpalisz automatycznie dostajesz VAC.

sds.jpg

Opublikowano

Po pierwsze, hacki NS nie działają na Steamie.Jeżeli znajdziesz hacka na steam, i tak jak go odpalisz automatycznie dostajesz VAC.

Jeśli jest wykrywalny to dostanie vaca co najwyżej.

I6uiDut.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...