Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal GIFT

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, sprzedałem dzisiaj mojego knifesa za 450 euro przez paypala jako "GIFT" i teraz pytanie czy kupujący może wycofać przelew? 

Opublikowano

Właśnie oddałeś kosę. Pewnie wystawił Ci fakturę i dał opis jako Gift. Czy może masz już na saldzie hajs? 

Taki głupi nie jestem, ale chyba chce zrobić to co ty mówisz.

@1373230489-U611928.pnguwotm9.

Czy tak wygląda ta faktura ? pieniędzy nadal nie ma

4o8f65.jpg

Opublikowano

w jaki sposób straciłem? chyba nie myślicie ze Xemont jest taki głupi ze nie zaczeka na kasę ;)

Xemont jest taki głupi, że ta kasa nie przyjdzie.

wait wait.  Sprzedałeś czyli już mu tą kose oddałeś czy jeszcze masz ją u siebie? Bo jeśli tak to nie masz co czekać i szukaj kolejnego kupca + zrób to sobie przelewem.

Opublikowano

Xemont jest taki głupi, że ta kasa nie przyjdzie.

wait wait.  Sprzedałeś czyli już mu tą kose oddałeś czy jeszcze masz ją u siebie? Bo jeśli tak to nie masz co czekać i szukaj kolejnego kupca + zrób to sobie przelewem.

no raczej nie przesłałem (..) coś tam w głowie mam, ale dzisiaj już 35 osoba chciała mnie oszukać i prawie się jej udało.

Tak poza tym niezły koleś chciał mnie oszukać, chciał mi dać M9 TIGGER tooth FN zaakceptował ofertę za mój nóż po czym zamknął te okno i do niczego nie doszło, myślał ze jestem taki głupi ze za drugim razem usunie kose z eq a ja zaakceptuje. 

Opublikowano

Tak, to jest faktura, pieniędzy żadnych nie dostaniesz, zwykły scam. Nie trejduj się za PayPala. Najlepiej zrób to:

- Sprzedaj za klucze

- Klucze sprzedaj na allegro / ebayu. 

he?

Opublikowano

Tak, to jest faktura, pieniędzy żadnych nie dostaniesz, zwykły scam. Nie trejduj się za PayPala. Najlepiej zrób to:

- Sprzedaj za klucze

- Klucze sprzedaj na allegro / ebayu. 

a na ebayu znowu "pp" i znowu oszustwo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...