Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartphone za około 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie, szukam dobrej klasy telefonu za ok.1000zł. Zależy mi na tym, żeby dało się przeglądać bezproblemowo strony internetowe, był dosyć duży, nie mulił itp itd. Zależy mi na tym, żebym mógł na nim odpalić grę Hearthstone ;)

No i ogólnie to co lepsze windows phone czy android?

Pozdrawiam.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Mam Xperie'a Z polecam nic nie muli wszystko chodzi plynnie ale do gier sie nie za bardzo nadaje bo bateria to masakra ... chyba ze ladowanie co 2 dni Ci nie przeszkadza 

Opublikowano

Mam Xperie'a Z polecam nic nie muli wszystko chodzi plynnie ale do gier sie nie za bardzo nadaje bo bateria to masakra ... chyba ze ladowanie co 2 dni Ci nie przeszkadza 

No ja jeszcze myślałem nad s4/htc one m7/sony z1/note 3 neo, co z tych polecacie?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Z1. 

No ale co z1, jakieś argumenty? Czy jest lepszy od s4 itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...