Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas Kostiumy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jest możliwość ustawienia czasu kostiumom na game 2089 czy potrzebny quest/lib ? jeśli ktoś ma to lub to to proszę o kontakt.

sygna.png

Opublikowano

­

a1f8134bce3aa8b0e8684c20391275b5.png

poza tym czasu nie ustawia sie w limittype xD

No k***a wcale. Skoro masz tak ustawione i Ci czas nie leci to widocznie na game 2k dziala to inaczej, nie wie, albo leci tylko w kliencie Ci tego nie pokazuje.

Opublikowano

Skoro nie widzisz czasu to masz na pewno stare uitooltip.py w root + kostiumy muszą być odpalone z liba, nie z żadnego questa by terenzo.

Opublikowano

Skoro nie widzisz czasu to masz na pewno stare uitooltip.py w root + kostiumy muszą być odpalone z liba, nie z żadnego questa by terenzo.

Mam liba a czas nie działa

sygna.png

Opublikowano

W tym libie czas nie działa, słyszałem,że poprawiony kosztuje 100 Euro. Nie wiem czy prawda :)

Nie pierdziel głupot, lib działa jak należy, włącznie z czasem. Jak autor tematu nie potrafi poprawić tego w kliencie, to jego problem.

Opublikowano

Nie pierdziel głupot, lib działa jak należy, włącznie z czasem. Jak autor tematu nie potrafi poprawić tego w kliencie, to jego problem.

To ty gadasz głupoty ;) bo jak ustawie w mysql czas na 1minute to item nie znika więc takie posty możesz sobie darować ;)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...