Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra dla 3 - 4 osób.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam gry dla 3 - 4 osób, online. Ważne żeby wciągała i gra w nią miała sens. Lubimy gry w stylu przetrwania, zombie też by było fajne. W dead island już graliśmy.

Opublikowano

Call of Duty Black Ops oraz Black Ops 2. Niesamowity tryb zombie. ;) Black Ops'a razem ze wszystkimi DLC można dość tanio dostać. ;)

Opublikowano

The Forest

Infestation

Minecraft

Left4Dead

Left4Dead2

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Left 4 Dead obie części, Minecraft, The forest, Rust chyba ma multi, Don't Starve Toghter, Borderlands każda część, Trine 2, Unturned, PayDay 2, Dead Island Riptide lub Epidemic jeżeli graliście tylko w pierwszą część., Dying Light. Przykro mi ale na razie nie wpada mi więcej gier do głowy ;/

Opublikowano

Ja polecam Dead Island, gralem z paroma kolegami i bylo fajnie! Gorzej kiedy ktos zacznie grac na wlasna reke i poleci pare misij dalej wtedy nie mozecie grac razem bo musicie byc mniej wiecej na tym samym poziomie misij.

Ja polecam Dead Island, gralem z paroma kolegami i bylo fajnie! Gorzej kiedy ktos zacznie grac na wlasna reke i poleci pare misij dalej wtedy nie mozecie grac razem bo musicie byc mniej wiecej na tym samym poziomie misij.

61093c6efb.png

Opublikowano

Wszyscy teraz mają kota na punkcie tych "zompie surwiwal". Zagrajcie w klasyki. 3-4 osoby? Warcraft/Starcraft, Heroes of MM, Garrys Mod, Dota 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...