Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[skript] Napisze skripty na zamówienie ! <darmowe>

uzo77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dużo wolnego czasu więc postanowiłęm ,ze napisze troche skriptów proszę napisać w postach poniżej na co byście chcieli zobaczyć skript .

;-)

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

Wiesz co, moim zdaniem było by lepiej jak byś napisał jakiś dobry Plugin. Bo skript każdy może sobie napisać wystarczy trochę Angielskiego ale jak masz dużo czasu to ci dam wyzwanie napisz Spawn:[/setpsawn z permissiami /spawn także z permissiami oraz ustawianie czasu teleportacji] jestem ciekawy czy ci się uda.

­

Opublikowano

To ja poproszę skrypt na:

a) brudnopis :)

B) automatyczną arenę 1 vs 1

c) automatyczny ox

d) clouds boots

e) titanium black od school blocks (nie pytaj nie wiem :D)

f) co 5 minut losuje jakiegos gracza i dostaje niespodziankę*     # - killa, diamenta na ktorego jak nacisnie lub wyrzuci zostanie zabity

g) automatyczne budowanie się domów

h) zostajesz creeperem i jak nacisniesz R wybuchasz (kiedys taki mod byl, fajnie by bylo uzyc go na serwerze ^_^)

i) owca terrorystka przejmuje swiat i musisz ja zabiec kamieniem (?)

j) owca terrorystka po zabiciu zostaje zwykla owieczka i ma 10k hp i jak sie jej nie zabije w ciagu minuty zostaje więcej hp i dwa razy silniejsza i niszczy wszechświat (server stop) xD

k) kombajn (uzywasz itemku z craftingu i jak klikniesz na niego stajesz sie kombajnem i jak zniszczysz trawe to wszystkie trawy od zniszczonego bloku loopuje in radiusz 10 i wszystkie niszczy i % na nasionko)

l) sektory (ten taki fajny co piszesz xD)

m) Anty-Knugi (gdy probojesz wbic pod adresem innym ip niz byl zalogowany ostatnio (admini) to Ciebie wyrzuca, chyba ze nick znajduje sie w szarej liscie i moze wbijac z jakiego chce sie ip)

n) treeasist - scinaj drzewa realistycznie

o) dildo (wybierasz sobie na poczatku gry czy chcesz byc chlopakiem czy dziewczyna, i jak wybierasz chlopaka to dostajesz dildo i jak klikniesz w dziewczyne to wciskasz jej dildo do ci*ki i wygrywasz zycie)

p) skrypt na super koxa - wybierasz sobie jakie efekty ma jeszcze dodac bo zjedzeniu go

r) magiczny kwiatek - gdy na niego nacisniesz zostajesz teleportowany na spawn

s) realny czas na tabliczce i na hologramie

t) Piwo - pij az zemdlejesz

u) Wódka - troche % nie zaszkodzi

w) Chleb - bo bez niego nie ma życia

z) minecraft to zuo - zabijaj wszystkich bo nikt Cie nie lubi

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...