Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję hacka do warrock

polak23123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedyś ktoś zrobił dla mnie hacka do wr może teraz też ktoś będzie taki miły i mi zrobi hacka z takimi opcjami ;

only head shot

Auto ammo

Super jump

no fall damage

stamina 

all slot

d2 radar - name , heal 

Player opk                                                Najważniejsze które muszą być : only head shot , stamina , all slot d2 radar czy jakoś tak

Z góry dziękuje  

Opublikowano

Środowisko cheatów już w tym dziale praktycznie wymarło...  W związku z tym, zostawmy już chociaż ten jeden temat. Podyskutujmy.

Chciałbym jeszcze dodać, do wypowiedzi Dynamo, jeden ważny szczegół. Nikt teraz nie tworzy publicznych cheatów, które zawierałyby wszystkie wymienione przez ciebie funkcje. Owszem poszczególne w nich znajdziesz, jednakowoż na pewno nie masz co liczyć na 2d radar, czy też aim bota.

Aktualnie nie ma osób na mpcforum które zajęły by się tworzeniem hacków  :(.

@Dynamo Magic, nie kłam! xD Ostało się w tym dziale jeszcze kilka osób, które mogłyby się tym zająć. Mam na myśli siebie samego, Adrenalinę, hackerX i cwaniaky. Nie wiem jak wymienieni przeze mnie panowie, lecz ja ostatecznie się raczej za to nie zabiorę. Wszystko ze względu na moje poglądy związane z wszelkimi oszustwami (zresztą już ci to zdążyłem wielokrotnie wytłumaczyć).

ps. nie polecam grać na hackach.ponieważ możesz dostać bana na multikonto

@Leeuw, masz coś na sumieniu? :ninja:

bKfByZ9.png

Opublikowano

Na czym polega taki ban na multikonto?

Załóżmy, że masz 2 konta. 1 konto 80 lvl Premka itp. i na tym koncie nigdy nie grałeś na hackach. 

I masz 2 konto 3 lvl np i nic tam nie masz i na tym koncie grasz sobie na hackach.

I taki ban polega na tym, że dostajesz bana na oby dwa 2 konta. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

@DynamoMagic

jak to niby sprawdza? No i po co bany na multiconto, zeby zmniejszyla sie liczba graczy ?

Głównie to sprawa IP (tak mi się wydaje, bo 100% odpowiedz zna Nexon, my możemy wnioskować, że głównie po IP) , widzą że dane konta mają te samo IP i wtedy wiadomo, że dane konta są tego samego użytkownika.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Głównie to sprawa IP (tak mi się wydaje, bo 100% odpowiedz zna Nexon, my możemy wnioskować, że głównie po IP) , widzą że dane konta mają te samo IP i wtedy wiadomo, że dane konta są tego samego użytkownika.

Pozwól, że trochę sprostuje twoją wypowiedź. Game Master'zy Nexon'a, blokując konta nieuczciwych graczy, zwracają uwagę na kilka rzeczy.

• Adres IP użytkownika;
  • Adres karty sieciowej (MAC) użytkownika;
  • Numery seryjne płyty głównej użytkownika;
  • Podobieństwo nazw użytkownika (loginów do konta).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...