Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jeśli dostałem bana na 1 konto a na drugie nie, to są szanse, że na to drugie juz nie dostane, czy tak czy inaczej ban będzie

Na tym pierwszym uzywałem ostatniej wersji L# a na drugim tylko bola i to dawno temu, są szanse, że będe mial konto?

Opublikowano

Tak, ale nie odpalaj L#

Dalej można dostać bana za L#? bo smurfika siler 3 mi zbanowali i muszę czymś jeszcze posmurfować od nowa

xD

Opublikowano

Żeby na 100% uniknąć bana to po prostu przenieś się na inny region szybko póki bez bana jesteś. To Cię uratuje *potwierdzone info*

To nie ma w ogóle sensu... wydajesz kasę i na następny dzień dostajesz bana. Skoro masz te potwierdzone info, to daj jakieś wiarygodne informacje jak do tego doszedłeś lub dlaczego tak uważasz... 

Po prostu nie używaj już na tym drugim niezbanowanym koncie programów trzecich i z biegiem czasu zobaczysz, że prawdopodobnie nie dostaniesz bana. Skoro używałeś bardzo dawno temu, a mimo to otrzymasz bana, to próba odwołania również powinna się udać, jednak musisz pisać wiarygodnie.

Opublikowano

Jak zalozone z innego IP wystarczy przeczekac.. jak to samo ip - masz farta, ze nie dostales bana albo ja pecha bo mi 3 konta na raz zlecialy

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...