Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej? Redakcja Combat Arms

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5642414225573171036599.png

Redakcja Combat Arms już nie istnieje z powodu braku chętnych osób oraz moich chęci, jednakże dział pozostanie dla Was.

Od teraz możecie pisać własne tematy z nowinkami, każdy temat o jakimś evencie, updacie będzie nagradzany zdjęciem kilku % z paska ostrzeżeń.

Opublikowano

brakuje takiego jednego forum oficjalnego gry,gdzie każde państwo miało by swój dział i w nim mozna by było zrobić różne tematy,niby jest jedno takie niby polskie ale nikt tam nie siedzi,1/2 posty w ciagu tygodnia,a tutaj tez mało kto wbija ;/

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

akurat w 2012 grałem,wtedy były same haxy na kazdy roomie,o chamsach to już nie wspomnę,bo je miał prawie każdy,ja z całkiem innego powodu wróciłem niż haxy nie żałuje bo nadal się fajnie gra,i nie spotkałem żadnego haxa od połowy listopada jak zacząłem grać od 0,widać że dużo klanów się rozpadło,i cięzko znalezć taki żeby było dużo osób aktywnych przez cały dzień ;/

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

brakuje takiego jednego forum oficjalnego gry,gdzie każde państwo miało by swój dział i w nim mozna by było zrobić różne tematy,niby jest jedno takie niby polskie ale nikt tam nie siedzi,1/2 posty w ciagu tygodnia,a tutaj tez mało kto wbija ;/

forum nexona istnieje ;D xD

nie ma takiego miejsca na wypowiedzi, bo tak szczerze o czym tu gadać? nowe eventy? wszystko jest opisane na dodatek po PL, co dojdzie nowego? - wiemy z CA NA, a gra swoje lata ma, więc znowu szczególnie dupy nie urywa

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Kokos9090

MPC żyło w 2012 roku, dziennie po ~~100 postów w tym dziale. Na comb@[email protected] mało kto wbija bo ta gra już upadła.

Dział miał swoje lata świetności 2k10-2k12 , gdzie moderowaliśmy go we 4 i mieliśmy od cholery roboty. Teraz umarła gra, a razem z nią dział.

Aktualnie 1 mod tutaj to max. Kid nawet nie potrzebny 

9368_gold.png

Opublikowano

Dokładnie, w CA mało się teraz dzieje, tak to wszystko uprościli/znerfili (przykładowo rental shop), jeszcze na dodatek wersja polska CA, wszystko pięknie wytłumaczone na stronie nexona lub ew. forum, więc ani tu nie ma o czym pisać, dyskutować, problemów nowych też nie ma więc każdy sobie wygoglować te starsze potrafi. Poradników o czym robić nie ma, no generalnie nic.. teraz CA opiera się na graniu qr/eli pro co jest dość smutne. Za szybko się expi, za dużo pierdół, kupony zniżkowe, to wszystko już nie ma większego sensu.

Opublikowano

Dział miał swoje lata świetności 2k10-2k12 , gdzie moderowaliśmy go we 4 i mieliśmy od cholery roboty. Teraz umarła gra, a razem z nią dział.

Teraz 1 mod tutaj to max. Kid nawet nie potrzebny 

Dokładnie, w CA mało się teraz dzieje, tak to wszystko uprościli/znerfili (przykładowo rental shop), jeszcze na dodatek wersja polska CA, wszystko pięknie wytłumaczone na stronie nexona lub ew. forum, więc ani tu nie ma o czym pisać, dyskutować, problemów nowych też nie ma więc każdy sobie wygoglować te starsze potrafi. Poradników o czym robić nie ma, no generalnie nic.. teraz CA opiera się na graniu qr/eli pro co jest dość smutne. Za szybko się expi, za dużo pierdół, kupony zniżkowe, to wszystko już nie ma większego sensu.

Macie racje 2010-2012 najlepsze lata tej gry ten dział szumiał na całe mpc wtedy :) 

Opublikowano

Ja wciąż gram ale ze łzami w oczach bo to już nie ta gra co kiedyś.

Ten niepowtarzalny klimat, kidy nikt nie miał najwyższej rangi a na kogoś ze specem mówiło się NX Kid.

Kiedy to grało się FT żeby mieć jakąś fajną snajperkę czy inną broń. Teraz wszystkie dobre bronie praktycznie są na low rank.

Najpopularniejszą bo najłatwiejszą bronią teraz są dual scorpion a CQB, o które wszyscy się kiedys spinali teraz traktują jako dobrego gracza bo ta broń już nie jest "łatwa" patrząc przez pryzmat tego co teraz jest i od jakiego poziomu.

Pamiętam jak tu forum, żyło o jak Omek to był jeszcze Omekpall a w dziale było kilku moderatorów a ja jako chyba(14) latek pytałem o głupoty.

Te Clany, granie w nich, szacunek u ludzi z polską flagą.

Wcześniej moim ulubionym Clanem, ze względu na klimat była Corolla, był dosyć długo ale niestety się rozpadł chyba rok albo dwa temu :D 

Tyle z mojej strony ;) 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@Bobson.

taaa to było dobre później jak się podnietę łapało że się trafiło w roomie na GOA xD Scientiic czy jak on się zwał był chyba jakoś jednym z pierwszych (o ile mnie pamięć nie zawodzi) ;)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

BurHunter bodajże był pierwszym czy tam drugim goa, później zmienił chyba nick a teraz to nawet nie wiem.. albo taki/taka xx-eliya-xx pamiętam jak bana wyłapał mając MG i będąc bodajże w top5 graczy :P

A teraz już 800 GOA mamy

Opublikowano

BurHunter bodajże był pierwszym czy tam drugim goa, później zmienił chyba nick a teraz to nawet nie wiem.. albo taki/taka xx-eliya-xx pamiętam jak bana wyłapał mając MG i będąc bodajże w top5 graczy :P

A teraz już 800 GOA mamy

a no tacy też się kojarzą, ale który był pierwszy to już skleroza xD

pozdrowienia dla nexona z tym że GOA miał być jeden ;)

sygnatura_old.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam, można już pisać tematy w tym dziale a już niedługo konkurs, czekajcie na info. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...