Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka SteelSeries Rival Optical Mouse JAK USTAWIĆ DO CS:GO ?

parys95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem kupiłem własnie tą myszkę z myślą o CS:GO .  Ściągnołem też program do tej MYSZKI SteelSeries Engine 3 w ustawieniach DPI dałem 400 tak jak grają profesjonalni gracz ale niestety w CS:GO strasznie wolno mi chodzi a kupel kupił inną myszkę dał 400DPI i codzi mu płynie !!!

Kto ma tą myszke i gra nią w CS:GO proszę o SS jak macie ustawione DPI !!! PROSZE O POMOC

Opublikowano

Może windows zmień? W cs'ie. Zresztą po co taki temat na forum? Może ktoś będzie chciał mieć wolno, jednemu pasuje szybko, a jednemu 1800dpi. KAŻDY WOLI COŚ INNEGO!!

Opublikowano

To wszystko zależy od twojej rozdzielczości monitora, ustawień myszy w Windowsie i w grze.

W SS ENgine ustaw sobię 400 lub 800, następnie odpal CS'a, stwórz własną grę bez botów na jakiejś mapie, stań gdzieś na środku mapy i obracaj myszką, jeśli chodzi ona za wolno to zwiększaj sobie sensivity przy pomocy komendy:

sensivity

Mi przy 800 DPI dobrze gra się na sensivity 1.8, musisz sam próbować. 

he?

Opublikowano

Ustaw to tak, jak Ci się podoba. Mi się gra dobrze na bardzo szybkich ustawieniach, więc to tylko kwestia gustu.

3adb6317fc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...