Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Prem na 2 konta

crash153

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Greetings 

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at http://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Sun Feb 22 22:22:22 PST 2201

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support.

Hmm. dostalem bana na 2 konta perma. Jak moge sie dowiedzieć za co. chociaz wiem chyba za co...

Opublikowano

Na pewno ban nie jest za czity :rolleyes:

Napisz do supportu, tam dostaniesz więcej informacji

support.leagueoflegends.com/pl

Opublikowano

Na pewno ban nie jest za czity :rolleyes:

Napisz do supportu, tam dostaniesz więcej informacji

support.leagueoflegends.com/pl

Jestes tego pewien ? Bo niestety uzywalem ow czitów. Jezeli uda mi sie ozzyskac to konto to chyba juz wiecej tego nie uzyje ...

Opublikowano

Jestes tego pewien ? Bo niestety uzywalem ow czitów. Jezeli uda mi sie ozzyskac to konto to chyba juz wiecej tego nie uzyje ...

Poleciał ostatnio ban wave za cheaty, skrypty i inne wspomagacze. PST 2201 - używanie programów trzecich.

Może się mylę, najlepszym rozwiązaniem będzie napisanie do supportu choć odwołanie się od takiego bana jest praktycznie niemożliwe

#down

tak, ale takie coś jest stosowane w przypadku między innymi czitów

Opublikowano

Rozumiem ze odwołanie od tego jest nie mozliwe. Bana dostalem wczoraj o godzinie kolo 3:30 na dwa konta. W Temacie maila jest ban "

Disciplinary Action from League of Legends!" Czytając pomoc na supporcie jest to ban za leave lub elo boosting .
Opublikowano

God Why :D

Przepraszam za ktrótki post, ale nie odzyskasz konto jeśli jednak używałeś czitów, sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, również chciałym odzyskać konto ale żeby to zrobić musiałbym się chyba włamać do ich bazy danych czy gdzieś tam i dać sobie unbana. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Przecie była już czarna lista z kontami, które używają BoL'a i L# :) Też tam byłem i od tamtego czasu tego gunwa nie włączyłem :x Miejmy nadzieje, ze nie dadzą bana ^^

top// Raczej się nie odwołasz. Co innego jak byś nigdy nie grał na bolu, a co innego jak byś grał cały czas :v

Opublikowano

@Eryk

PST 2201 to nie jest powod bana, tylko PST - strefa czasowa, 2201 - rok do ktorego jest ban ;D

jak cheatowales, to unbana nie dostaniesz.

Dokładniej to to jest ban code. Z niego można wyciągnąć za co jest blokada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...