Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfectZ kilka pytan.

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam parę pytań dotyczących serwera:

1.Skąd najszybciej można zdobyć snajpy, chodzi mi o miejsce gdzie sie najlepiej lootuje snajpy.

2.Gdzie jest najlepsze pvp?

3.Czemu jak padnę i chce przywrócić postać do życia, to pisze ze to jest za 0GC i jak klikam to wyskakuje jakiś błąd i tak trzeba czekać.

Opublikowano

Witam mam parę pytań dotyczących serwera:

1.Skąd najszybciej można zdobyć snajpy, chodzi mi o miejsce gdzie sie najlepiej lootuje snajpy.

2.Gdzie jest najlepsze pvp?

3.Czemu jak padnę i chce przywrócić postać do życia, to pisze ze to jest za 0GC i jak klikam to wyskakuje jakiś błąd i tak trzeba czekać.

3.Miałem taki problem i musiałem zrobić nowe konto.

­

Opublikowano

3. Nie musisz tworzyć nowego konta, tylko jest to po prostu błąd, który czasami się może pojawić i oznacza on, że jak masz 00:00 i chcesz odrodzić postać to tak naprawdę nie ma "00:00" tylko jeszcze z tych 5 minut zostało kilka sekund i co kilka sekund musisz klikać i jak minie ten rzeczywisty czas, a nie wyświetlany na ekranie to wtedy odradzasz postać i grasz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, czy ja mam pecha czy porostu inne snajpy jest bardzo ciężko znaleźć? lootuje co chwile, i póki co mam ponad 20 SVD i żadnej snajpy po za SVD. Dacie mi jakieś rady gdzie powinienem szukać?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, czy ja mam pecha czy porostu inne snajpy jest bardzo ciężko znaleźć? lootuje co chwile, i póki co mam ponad 20 SVD i żadnej snajpy po za SVD. Dacie mi jakieś rady gdzie powinienem szukać?

Nwm czy tam jest colorado, ale jak tak to norad,camp,lotniko,west

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...