Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny 24/7 - jak to zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak można ogarnąc bota muzycznego na ts3 grającego ciągle np radio czy coś 24h, to idzie za darmo ogarnąć czy trzeba kupić? Jeśli trzeba kupić to gdzie ? ;) 

Nie chodzi mi o takiego bota co ja z kompa mogę zrobić jak coś ;d

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@KaaCeeQ to są boty, które żrą dużo zasobów serwera... Po 2 są przez to bardzo wysokie pakiety na serwerze a po 3 są często lagi... Co do tematu, lepiej kupić na gametris o wiele łatwiej, taniej i stabilniej :)

Opublikowano

@KaaCeeQ to są boty, które żrą dużo zasobów serwera... Po 2 są przez to bardzo wysokie pakiety na serwerze a po 3 są często lagi... Co do tematu, lepiej kupić na gametris o wiele łatwiej, taniej i stabilniej :)

Za taką cenę jak na gametris to ja mam vpsa z ovh, tylko trzeba umieć konfigurować sobie system i wydzielić sobie odpowiednio co ile ma max zabierać a nie tylko instalacja tsa i bota i już jesteś bogiem linuxów.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Za taką cenę jak na gametris to ja mam vpsa z ovh, tylko trzeba umieć konfigurować sobie system i wydzielić sobie odpowiednio co ile ma max zabierać a nie tylko instalacja tsa i bota i już jesteś bogiem linuxów.

Gametris 12/13zł, vps z OVH 10zł. 2/3 zł to nie bogactwo a o wiele mniej problemowy oraz łatwiejszy w obsłudze dla początkujących.

Opublikowano

@Heven tak jak napisał kurwisko, lepiej kupić vps i postawić np, te 3 boty zamiast jednego.. wystarczy dobra konfiguracja :).

Pakiety od botów muzycznych? ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...