Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania CA

Koxownik1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dwa nurtujące mnie pytania otóż :

1.Jak zmniejszyć lagi bo gram na firemod (zombie :D:) i przez te wybuchy spadają mi fpsy masakra ludzie jeszcze miny kładą ;f

2.Jak zamontować części (celownik,lufa,itd) jak ktoś ma jakiś poradnik na yt to poprosze o link :D

2v1xidf.png

Opublikowano

1. Zmodernizować komputer

2. Normalnie wynajmujesz np celownik i od razu się zapyta do czego zamontowac

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

1. Już zależy od sprzętu, jedyne co możesz to tak jak wyżej w ustawieniach wszystko na low, a w szczególności NX i flare oraz empty catr.. OFF, jedno jest od "świecenia" gdy ktoś strzela co ładnie przymula, drugie od widzenia lecących kulek (takie krechy), a trzecie to spadające naboje i gdy to wszystko jest zebrane na takim hell gate to po prostu nie dość, że ledwo cokolwiek widać to jeszcze fpsy mocno lecą na gorszym sprzęcie

2. Wchodzisz do rentala, customization, zaznaczasz tam czy chcesz przykładowo do AR'a, kupujesz i Attach albo po prostu zakladasz broń w my character na siebie, pod nią są takie 3 kwadraty i klikasz na nie i masz z boku co możesz tam założyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...