Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój Problem Z Navigatem...

GeFoece806

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Słuchajcie mam problem ... z navicatem. Jest tak mam swój serwer prywatny na chamahi i chce coś zrobić na navicat z nim coś pozmieniać,i włączam go i pisze Trial,Registration , ale nie mogę kliknąć na trial . Ok nie mogę kliknąć na trial bo jest zamazane żeby niemożna było wejść, klikam Registration niewpsiauje kodu, ani nic i daje cancel ( czy tak jak to sie nazywa kliknąłem, żeby to pominąć ) i włącza się i zaraz się wyłącza do pulpitu co się stało bo mam problem BŁAGAM WAS PO POMOC ... , ponieważ mam ser dość fajny nie chce go zepsuć, wiec pomyślałem, ze się zapytam na forum nie wiem co robić mam kupić oryginalnego navicata co robić żeby dalej chodził, i żebym mógł go używać do końca mojego serwa...

Z góry Dziękuję ,i Pozdrawiam

Bardzo proszę o pomoc !

NAVICATEM*

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może on się wyłącza dlatego, ze już nie jest darmowy i trzeba zakupić czy się zepsuł ?? Jeśli to prawa to jak to kupić ? i czy się opłaca ?? bo mam jeszcze dużo rzeczy do załatwienia na serwie ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po 1 nie navigat tylko navicat noobie = = . A po 2 wystarczy wpisac w google crack do Navicata i cos sie znajdzie ja np znalazlem ; p

AAAAAAA.....

xDxDxD

Dajadd.png ~!~

18706.png

33626.png

33071.png

30264.png

18477.jpg

33572.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...