Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban niesluszny?

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis w nocy dostalem perma na konto, po sprawdzeniu emaila okazlao sie ze jest to ban za jakies bole czy inne syfy. Problem w tym ze ja nie czitowalem NIGDY(mozecie wierzyc lub nie, z zadnego bola ani L# nie korzystalem[2,5 roku gry nawet smurfa nie mialem, jedyny program odpalony podczas gry w lola to skype]), konto bylo skradzione ponad 2 tygodnie temu, i przez 3 dni zlodziej zagral na nim okolo 10 meczy, podejrzewam ze on z czegos korzystal, jesli napisze do supportu, ze to on gral i dam jakies dowody na jego gre, beda mogli sprawdzic aktywnosc na koncie wtedy kiedy bylo czitowane? Ogolnie MAM Szanse na unbana? czy raczej zegnac sie z kontem?

Opublikowano

Na starym emailu na ktorym mialem konto(gmail) mam wypisane ostatnie aktywnosci, ip goscia ktory mi sie tam wbijal, i moje niezmienne ip(no 2.5 roku juz prawie to samo), coz pozostaje miec nadzieje na unbana.

Opublikowano

Napisz to co napisałeś w temacie do supportu. Dostaniesz unbana w 90% ale zabiorą Ci nagrody, RP, IP, możliwe też że niektóre skiny i postacie oraz cofną Ci ligę. Tak było w kilku przypadkach unbana, zawsze coś zabierają. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Napisz to co napisałeś w temacie do supportu. Dostaniesz unbana w 90% ale zabiorą Ci nagrody, RP, IP, możliwe też że niektóre skiny i postacie oraz cofną Ci ligę. Tak było w kilku przypadkach unbana, zawsze coś zabierają. 

Jakim prawem mi maja brac skiny za ktore placilem? Opisalem cala sytuacje w supporcie, 2.5 roku logowania z jednego i tego samego ip, z tego samego komputera(no w grudniu nowego kupilem, ale starego rowniez posiadam jesli im ta informacja bedzie potrzebna), na gmailu mam IP tego kogos kto mi sie wbijal i kradl konto, czekam narazie na odpowiedz, z weryfikacja ze ja jestem wlascicielem problemu nie ma bo ostatnio podawalem informacje przy odzyskwaniu konta po kradziezy i wszystko sie zgadzalo.

Opublikowano

A takim prawem, że to ich gra i tak jak już wiele postów na tym forum przeczytałem "mogą na Twoje konto nawet nasrać i nic", to, że zabierają skin za które płaciłeś, jest głupie a nawet nie sprawiedliwe,  ale pewnie to jakaś tam "kara", większość osób które otrzymało unbany nie tylko za akcje z L# tak miało. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Jakim prawem mi maja brac skiny za ktore placilem? Opisalem cala sytuacje w supporcie, 2.5 roku logowania z jednego i tego samego ip, z tego samego komputera(no w grudniu nowego kupilem, ale starego rowniez posiadam jesli im ta informacja bedzie potrzebna), na gmailu mam IP tego kogos kto mi sie wbijal i kradl konto, czekam narazie na odpowiedz, z weryfikacja ze ja jestem wlascicielem problemu nie ma bo ostatnio podawalem informacje przy odzyskwaniu konta po kradziezy i wszystko sie zgadzalo.

Takie prawo, że Twoje konto wcale nie jest Twoje tylko RIOTU. W ogóle mogą nawet nie czytać Twojej argumentacji o "rzekomo skradzionym koncie" i Cię olać, a Ty i tak z tym niczego nie zrobisz. Rejestrując konto zgodziłeś się na ich warunki, do kupowania RP też Cię nikt nie zmuszał, dobrowolnie przelałeś im kasę w zamian otrzymałeś RP. Haczyk jest taki, że jak przelali Ci te RP to sekundę później mogą Ci je zwyczajnie zabrać i to wszystko zgodnie z regulaminem, który SAM zaakceptowałeś.

Sam niedawno się dowiedziałem o tym podpunkcie w regulaminie, gdyż jak 99% innych graczy zwyczajnie go nie czytałem rejestrując konto 4 lata temu. Nigdy więcej nie otrzymają nawet centa z mojego konta :)

Opublikowano

Takie prawo, że Twoje konto wcale nie jest Twoje tylko RIOTU. W ogóle mogą nawet nie czytać Twojej argumentacji o "rzekomo skradzionym koncie" i Cię olać, a Ty i tak z tym niczego nie zrobisz. Rejestrując konto zgodziłeś się na ich warunki, do kupowania RP też Cię nikt nie zmuszał, dobrowolnie przelałeś im kasę w zamian otrzymałeś RP. Haczyk jest taki, że jak przelali Ci te RP to sekundę później mogą Ci je zwyczajnie zabrać i to wszystko zgodnie z regulaminem, który SAM zaakceptowałeś.

Sam niedawno się dowiedziałem o tym podpunkcie w regulaminie, gdyż jak 99% innych graczy zwyczajnie go nie czytałem rejestrując konto 4 lata temu. Nigdy więcej nie otrzymają nawet centa z mojego konta :)

Dowiedziałem się o tym już z rok temu, ale najgorsze jest to, że tak samo jest na platformach typu Steam...

Napisz do supportu, opisz całą sytuacje, może pomogą.

Opublikowano

@wick3d

jest to w kazdej grze mmo. kazde konto nalezy do firmy, Ty jestes tylko wlascicielem czasu, ktory mozesz poswiecic na konto to lub inne.

jesli logowania na cheatach beda z tamtego ip a nie Twojego, to nic nie stracisz.

Jak można być właścicielem czasu :D? Takie pojęcie nie istnieje. Można to porównać do takiej opcji:

"Sprzedam 25 lat czasu, które poświęciłem na życie"

Kumasz czaczę? Czy nie kumasz? Czaczacza

Opublikowano

Tak wgl ten ich antycheat zapisuję datę kiedy na koncie zostało użyte niedozwolone oprogramowanie ? Jeżeli miałem półtora miesiąca moje konto na innym emailu niz zakładałem i dostałem perma , i napisze im ze konto zostało skradzione to mam szanse na unbana ?:D mam zmienne ip ;p

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak wgl ten ich antycheat zapisuję datę kiedy na koncie zostało użyte niedozwolone oprogramowanie ? Jeżeli miałem półtora miesiąca moje konto na innym emailu niz zakładałem i dostałem perma , i napisze im ze konto zostało skradzione to mam szanse na unbana ? :D mam zmienne ip ;p

IP możesz mieć zmienne, ale adres karty MAC masz stały, jak sprawdzą to nic nie zdziałasz na szczęście.

Kara musi k***a być :) To się w końcu może nauczycie grać bez dopalaczy.

Opublikowano

Jak można być właścicielem czasu :D? Takie pojęcie nie istnieje. Można to porównać do takiej opcji:

"Sprzedam 25 lat czasu, które poświęciłem na życie"

Kumasz czaczę? Czy nie kumasz? Czaczacza

Poczytaj sobie co ludzie piszą podczas sprzedawania różnych kont do gier..

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Poczytaj sobie co ludzie piszą podczas sprzedawania różnych kont do gier..

Nie muszę czytać, ludzie z reguły są debilami.

Piszą to żeby oficjalnie RIOT nie mógł się przyjebać do allegro, za to, że wspierają handel ICH kontami. 

Prawda jest natomiast taka, że gdyby RIOT chciał to by napisali ładne pismo prawnicze do allegro strasząc pozwami i "sprzedawania czasu" by nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...