Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MKJOGO, granie a ban

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czytałem, że poleciał ban za używanie programów trzecich. Ktoś nawet napisał, że bana można dostać za MK Jogo, a ja z niego korzystam zawsze gdy gram. Ktoś kiedyś napisał, że to na legalu można z niego korzystać.

@edit. 

Znalazłem rozwiązanie i odpowiedź :D

Opublikowano

Całkiem możliwe, bo mkjogo to w końcu program 3.
Chociaż rzadko za mkjogo bardzo rzadko dostaje się bany

Opublikowano

Taką dostałem odpowiedz od supportu riot games gdy zapytałem o MKJogo

Pozwól, że przedstawię Ci nasze stanowisko względem modyfikacji firm trzecich do League of Legends.Niżej znajdziesz fragment naszych Warunków użytkowania:

J. Używanie jakichkolwiek programów stron trzecich, włączając w to lecz nie ograniczając do "modów", "hacków", "cheatów". "scriptów", "botów" i "trainerów" oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games i wszelkich programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

Zauważ, że celem tej sekcji jest ochrona naszych graczy przed pobraniem potencjalnie złośliwego oprogramowania - nigdy nie wiadomo, czy pobrane modyfikacje nie są zarażone wirusami lub keyloggerami. Nie chcemy też, by nasi gracze musieli grać przeciwko osobom, które zapewniły sobie nieuczciwą przewagę w grze. Granie z lub przeciwko takim przywoływaczom nie jest przyjemne i chcemy uniknąć takich sytuacji w League of Legends.

Rozumiemy, że część naszych graczy lubi tworzyć modyfikacje takie jak skórki, portrety, ekrany ładowania, modyfikacje HUD'u etc. Ponieważ modyfikacje tego typu nie dają żadnej przewagi w grze nie będą one karane. Niemniej jednak, jeżeli natrafisz na problemy techniczne w grze, najlepiej jest usunąć wszelkie modyfikacje, ponieważ bardzo często są one przyczyną takich problemów.

4897574088.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...