Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktos ogara 200 lub jawke 50 ?

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.O co chodzi ze trzeba mieszac olej z paliwem

2.Troche poczytalem i niby mixol strasznie jest gowniany jaki byl by dobry

3.Ogarka dopiero bd dzisiaj lub jutro kupywal i tak mysle czy trzymanie go w piwnicy z grzybem to jest dobry pomysl i czy cos mu sie moze stac

4.Ile teraz 5 L benzyny chodzi ;D

5.Nie mam papierkow ani tabilcy reje , czy jezdzic tylko po polnych drogach czy tez sprobowac w miescie ( mieszkam w bloku,dopiero za 5 mieszkow bd mial jednorodzinny)

6.Na danych tech pisze ze wytrzymuje 150kg na dwie osoby czyli jak usiade ja (90) i moj kumpel (90) to po prostu nas nie uciagnie xD?

7.Jak wspomnialem wyzej jest na dotarciu czyli po ilu bd wiedzial ze juz sie dotarl?

8.Ten co kupuje ma z przodu swiatla "ufo" i wolalbym zmienic na stara poczciwa lampe , ile moze taka kosztowac i czy trudna ja wymienic

9.W Sobie ma tez bak od MZ czy moze mu to cos zaszkodzic 

@Jamajkas Juz ;p

sygna.png

Opublikowano

1. Jest to 2suwowy silnik wiec aby jezdził musisz lać 95 + olej w stosunku 1:30 - najlepiej

2. pierwszy lepszy do silnikow 2 suwowych 

3. nic sie nie stanie

4. 5l x ~4.30

5. na miescie jak kogos pierdolniesz lub ktos Ciebie i tak Ty masz przejebane

6. uciagnie

7.j ak przestanie łapac szybko wys. temp. poczujesz tez w mocy. Na poczatku powoli, jezdzij sam, nie przeciazaj go, nie piłuj 

8. uzywane na allegro, olx sa - nie problem.

9. nie powinno zaszkodzic chyba.

zaznaczam iz słabo sie znam ale moglem na cos Cie nakierowac

Opublikowano

Dziekuje za bardzo dobra odpowiedz , 1:30 czyli litr paliwa i 30 ml oleju ?

5. A jest mozliwosc zeby psy mnie zlapaly ;p ?

sygna.png

Opublikowano

Czytałem że mixol podobno zostawia duzo nagaru.

Lepiej trochę dopłacić i mieć dobrej jakości olej.

Ja do Simona mam proporcje 1:50 nie wiem jak to w ogarach. W dwie osoby po 90 kg będzie strasznie mułowaty, więc na dotarciu jeździj sam.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Na dotarciu wiadomo ze sam a nawet jakby pochodzil sam na luzie :P.Wyjasni mi ktos o co chodzi z tymi proporcjami ? 1:30 to 1 litr paliwa i 30 ml oleju xD?

Jesli silnik sie zatrze to mozna go jakos naprawic czy trzeba kupic nowego ?

sygna.png

Opublikowano

zatrą się tłoki nic nie zrobisz, musi być smarowanie,  benzyna bezołowiowa 95 jaką lejesz jest za sucha na silnik a te modele nie mają osobnego zbiornika na olej więc miesza się go z benzyną, jak dasz go za dużo będzie ci bardziej kopcił bo spala wtedy olej.

Opublikowano

Dziekuje za bardzo dobra odpowiedz , 1:30 czyli litr paliwa i 30 ml oleju ?

5. A jest mozliwosc zeby psy mnie zlapaly ;p ?

Zależy czy uda Ci sie im spierdolić ;P

Wpierdolisz sie w jakies pole i jestes prawie bezpieczny ;P

Tylko jak pisałem, coś się zawsze może stać, a Ty nie masz go ubezpieczonego wiec poniesiesz sam koszty jak do czegos dojdzie..

1 litr paliwa = ok. 0,033 litra oleju
2 litry paliwa = ok. 0,066 litra oleju
3 litry paliwa = ok. 0,100 litra oleju
4 litry paliwa = ok. 0,133 litra oleju
5 litrów paliwa = ok. 0,166 litra oleju
6 litrów paliwa = ok. 0,200 litra oleju
7 litrów paliwa = ok. 0,233 litra oleju
8 litrów paliwa = ok. 0,266 litra oleju
9 litrów paliwa = ok. 0,300 litra oleju
Opublikowano

Tylko jak pisałem, coś się zawsze może stać, a Ty nie masz go ubezpieczonego wiec poniesiesz sam koszty jak do czegos dojdzie..

To sie uśmiałem, za dużo filmów gangsterskich z pościgami.

Myślisz że ci odpuści policja jak cię zobaczy ?, oni za wszelką cene cię złapią, ty swoim ogarem przeciwko sztabowi policji. Sam się zastanów. 

Po drugie samo to że jeździsz bez dokumentów stwarza zagrożenie, nie ważne że nie masz ubezpieczenia, twój pojazd nie powinien być dopuszczony do ruchu drogowego, nikomu tego nie przetłumaczysz. Po prostu na drodze powinno ciebie nie być.

Więc czy masz prawo jazdy czy nie, nie masz dokumentów nie powinieneś się poruszać na drodze, nawet jak masz ubezpieczenie w nasa i paszport tvnu

Opublikowano

1 litr paliwa = ok. 0,033 litra oleju
2 litry paliwa = ok. 0,066 litra oleju
3 litry paliwa = ok. 0,100 litra oleju
4 litry paliwa = ok. 0,133 litra oleju
5 litrów paliwa = ok. 0,166 litra oleju
6 litrów paliwa = ok. 0,200 litra oleju
7 litrów paliwa = ok. 0,233 litra oleju
8 litrów paliwa = ok. 0,266 litra oleju
9 litrów paliwa = ok. 0,300 litra oleju

nom, ogarem przed policja uciekniesz :D

nie masz szans ;3

4zzt3n.png

Opublikowano

To sie uśmiałem, za dużo filmów gangsterskich z pościgami.

Myślisz że ci odpuści policja jak cię zobaczy ?, oni za wszelką cene cię złapią, ty swoim ogarem przeciwko sztabowi policji. Sam się zastanów. 

Cieszę się, że pojawił sie na Twoich ustach uśmiech bo to co napisałem, miało byc tez troszke ironiczne ;)

nom, ogarem przed policja uciekniesz :D

nie masz szans ;3

Są szanse ;)

Opublikowano

Szanse sa na 100% skrecasz w boczna alejke tam gdzie auto nie wjedzie i dajesz gazu zeby Cie nie doginili biegnac ;D. Potem im spierdalasz przemalowujesz motor,zmieniasz chalupe,zmieniasz imie i nazwisko i jestes czysty :3

@topic

Jesli sie zatrze silnik to musze wymienic go na nowy ?

sygna.png

Opublikowano

Szanse sa na 100% skrecasz w boczna alejke tam gdzie auto nie wjedzie i dajesz gazu zeby Cie nie doginili biegnac ;D. Potem im spierdalasz przemalowujesz motor,zmieniasz chalupe,zmieniasz imie i nazwisko i jestes czysty :3

@topic

Jesli sie zatrze silnik to mosze wymienic go na nowy ?

nowy cylinder + tłok

Opublikowano

Pamietam jak moj kuzyn bil tlok mlotkiem bo jezdzilem na pelnych obrotach na biegu 1 . Czemu on go tak bil ;p ? Wykrzywil sie ?

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...