Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem po wgraniu plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wgrałem sobie pliki z innego serwa na terenzo. Usunąłem wszystko z sftp i mam problem. W filezilli widzę zmiany, ale w mysql nadal mam wszystko po staremu (stare konta, itemy itp). Mógłby ktoś wytłumaczyć co mam zrobić z tym, żeby normalnie działało? Resetowałem serwer, ale to nic nie pomogło. Za pomoc like.

Opublikowano

A czy w tej paczce mt2full znajduje się również mysql ? :)

Tak.

Edit:

Postawiłem serwa na nowo na maszynie od terenzo bez wgrywania jego sf. Wgrałem te drugie i nadal to samo. Nie wiem czym jest to spowodowane. Gdy próbuję przywołać jakiś itemek wyświetla się komunikat, że taki item nie istnieje. W filezilli wszystko jest dobrze, ale w mysql jest cała baza od terenzo, a nie wiem jakim cudem, bo serwa postawiłem od nowa na jego maszynie, ale bez wgrywania jego plików.

Opublikowano

Pomoże ktoś? Ja już nie wiem o co chodzi. Wgrałem inne pliki serwerowe, a mogę się zalogować na konto, które utworzył terenzo tzn. na Ethoard. Bez sensu to jest xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...