Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
W październiku/listopadzie grałem na BoLu - głównie Yasuo(dwa mecze) i kilka meczy Syndrą. Jedyne czego używałem to auto farma, auto smite(miałem włączone na wypadek gry w jungli) oraz auto combo.
Czy Riot jest w stanie wykryć, że używałem BoLa tyle miesięcy temu ? 

Opublikowano

Jeśli RIOT miałby być prawdomówny to powinny polecieć bany za zoomhacki (miz-tool) ale przepraszam bardzo tego używa miliony graczy a RIOT chce zarabiać miliardy więc odpada to samo bol - używa tego już zbyt wielu graczy i na pewno bana nie dostaną wszyscy gracze bo byłoby tego pewnie setki tysięcy. Sharp nie był jeszcze tak rozwinięty więc RIOT nie miał zbyt wiele do stracenia (max 20tys nicków - używało sharpa).

Opublikowano

Jak mam to interpretować? Nikt w grze nie twierdził, że mam BoLa, ani nic.
Mogę przypuszczać, że bana wyłapię, czy nie ? 

Opublikowano

Jak mam to interpretować? Nikt w grze nie twierdził, że mam BoLa, ani nic.

Mogę przypuszczać, że bana wyłapię, czy nie ? 

Za l# dostali wszyscy i nie ważne czy ktoś wysłał na daną osobę report, czy napisał do supportu...

RIOT może wszystko bo wszystkie informacje o koncie mają na swoim serwerze. Pójdź do firmy RIOT i się przekonasz że oni nawet mogą zobaczyć że używałeś zoomhacka

Opublikowano

Niby tak, ale z tego co słyszałem w logach są nie zgodności jeśli używaż automove (podążanie za myszką) postać wykonuje zbyt wiele kliknięć na sekundę, więc według tej informacji to czy grasz ostrożnie czy na chama trzymasz spacje to bez różnicy. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...