Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym lepiej tracic konto bolem czy sharpem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bany były tylko za L# a za BoLa brak banów a więc czas pożegnać się z L# i zmienić się na BoLa Vip...

Nie czas zaczac grac uczciwie buraku

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nie czas zaczac grac uczciwie buraku

W sumie.. byłem p5, a potem... się wkurzyłem, bo nie umiem grać na wyżej by  carrować w tej platynie... i użyłem BoLa, a następnie L# i w końcu ban, 700 zł :(

Bany były tylko za L# a za BoLa brak banów a więc czas pożegnać się z L# i zmienić się na BoLa Vip...

Było o wiele więcej ban-wave za bola..

Opublikowano

Lepiej strzelić sobie w lewą stopę czy w prawą ? jedna cholera oba programy są bezpłatne w jakimś zakresie ( bol zwykły) szansa na bany jest taka sama.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Ja stwierdziłem, że nie ma sensu się bawić w cheaty, mam chętkę wbić 30lvl na jakimś bocie ale tylko tyle, pewnie nie raz jeszcze wrócę do cheatowania ;p ale na chwilę obecną staram się unormować skilla, szczerze jakby nie patrzeć cheaty do lola trochę "uczą". Popatrzmy:

Załóżmy bierzesz sobie na mida taką Syndrę, postać jak postać grając bez chetów, castujesz Q do farmy i na wroga, stunujesz go od czasu do czasu i może uda się trafić z rzutu ...Grając na Bolu/Sharpie skrypt podczas rzucania kulą, castuje Q pod przeciwnikiem, używa R w najlepszym możliwym momencie.. Co za tym idzie ? Grając na botach zapamiętujemy różne taktyki, może głupio to zabrzmi ale potrafię zrobić więcej Syndrą teraz niż przed używaniem L#, może nie zrobię tego z ogromną precyzją ale na pewno lepiej niż kiedyś.

To samo tyczy się innych postaci.

Wiem, że napisałem, że pewnie kiedyś wrócę do cheatowania, a tu staram się pisać, że bez cheatów da się fajnie pograć hahaha ale chcę w jakiś sposób nakierować niektórych graczy na moją drogę myślenia. 

Chaotycznie.. ;D 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

jestes debilem? za bola tez beda bany

qxw0er.jpg

Opublikowano

jestes debilem? za bola tez beda bany

Nie sądzę, na forum Bola jest temat który mówi, że Bol pozostaje nie wykrywalny, podałbym linka ale gdzieś go zgubiłem ;( 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Nie sądzę, na forum Bola jest temat który mówi, że Bol pozostaje nie wykrywalny, podałbym linka ale gdzieś go zgubiłem ;( 

Ale sharp też jest nie wykrywalny, tak jest napisane na forum. Jedno wielkie pi********.  Bolowcy też stracili swoje konta wypływem danych. Każdy kto używa cheatów dostanie kiedyś bana. Niech załaczą sharpa i expie konto na weście. Cheatowanie sprawia frajde :)

edit 

Stosowałem się do wszystkich zaleceń na forum. 0 exploitów, 0 skillshotów zza pleców i banika dostałem. Niedługo poleci tez ban wave na bolowców. Byłem pewny, że jestem 99% bezpieczny używając Sharpa, a jednak się myliłem.

Opublikowano

­

Ale sharp też jest nie wykrywalny, tak jest napisane na forum. Jedno wielkie pi********.  Bolowcy też stracili swoje konta wypływem danych. Każdy kto używa cheatów dostanie kiedyś bana. Niech załaczą sharpa i expie konto na weście. Cheatowanie sprawia frajde :)

edit 

Stosowałem się do wszystkich zaleceń na forum. 0 exploitów, 0 skillshotów zza pleców i banika dostałem. Niedługo poleci tez ban wave na bolowców. Byłem pewny, że jestem 99% bezpieczny używając Sharpa, a jednak się myliłem.

Wiesz co jest najlepsze stary?:D

Taki ty grałeś na zaleceniach, miałeś z tego mała frajdę, ja natomiast używałem skilli zza pleców, miałem z tego nawet nie zdajesz sobie sprawy jak dużą frajdę, a też dostałem bana tak samo jak ty, obydwoje skończyliśmy tak samo, tylko mi to sprawiało wręcz uśmiech na twarzy jak diamenty pisały "report for bol" :3

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ja z tych ban wavów się bardzo cieszę. Wiem, że to forum o cheatach, ale to co się dzieje w LoLu to przesada.

Gra spadła tak na psy, że... jeśli gra jest popularna, wiadomo - będą cheaterzy etc.

Opublikowano

przedtem były za bola :) poczekajcie cierpliwie i posypią sie ponownie :) riot systematycznie będzie uwalał konta grane raz na Bol potem na L# :P

Na sharpa, to już nie ma co, zbanowali 98% osób :P

Jeżeli joduśka nas sprzedał, to wydaje mi się, że zaprzestałby prowadzenia dalej sharpa. Dziwna sytuacja, że bolowcy nie mają banów. 

Opublikowano

Na bolu, a co za różnica skoro i tak dostaniesz bana ?

Pierdolenie kota w ogon #łehre dat

pyhvh7E.png

Opublikowano

W sumie.. byłem p5, a potem... się wkurzyłem, bo nie umiem grać na wyżej by  carrować w tej platynie... i użyłem BoLa, a następnie L# i w końcu ban, 700 zł :(

Jak można było wydać 700zł na darmową gierkę??

Opublikowano

Jak można było wydać 700zł na darmową gierkę??

No wiesz jakoś się uzbierało przez te 2,5 lata :(

Opłacało by się bardziej kupić 2 konta za 200zł... a pozostałe 200zł zostawić w trybie awaryjnym na smurfy..

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...