Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leaguesharp ban ;o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie na botach wchodziłem i testowałem ten s**t, w sumie nie wychodziło mi te trzymanie spacji i wygranie meczu. A tu nagle wchodze na lola dzisiaj pacze i ''twoje konto zostalo zablokowane na stałe'' Ile procent mam, że dostane unbana ? Pewnie znikome bo to rito.

Opublikowano

0, złamałeś ich regulamin. Nawet jak napiszesz, to dostaniesz wiadomość z automatu bla bla i takie tam. Trza było nie cheatować, szansy na UB nie ma.

Opublikowano

Serio przez to, że sobie wbilem na boty i testowałem te gowno, nawet na normalu tym nie grałem. Serio kazdy dostał kto choć raz użył ?

Jak banują masowo, to ich nie obchodzi ile na tym grałeś i czy na botach, czy nie. Jak banują, to wszystkich.

Opublikowano

Napisałem do supportu ok. godz 9.00 do tej pory nic nie dostałem, więc wydaje mi się, że pisanie do supportu o unbana nic nie da. 

Chodź z drugiej strony może zablokowani gracze zaspamili im "skrzynkę" i nie wyrabiają z odpisywaniem ;p 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Napisałem do supportu ok. godz 9.00 do tej pory nic nie dostałem, więc wydaje mi się, że pisanie do supportu o unbana nic nie da. 

Chodź z drugiej strony może zablokowani gracze zaspamili im "skrzynkę" i nie wyrabiają z odpisywaniem ;p 

Riot zawsze tak długo odpisuje.

wjub1h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...