Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wolisz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam mam takie pytanko, jako gracze wolicie drop prosto do ekwipunku czy na ziemię tradycyjnie ?

Zauważyłem że większość serwerów teraz używa pluginów z dropem do ekwipunku też go mam ale chciałem wrócić

do tradycyjnego dropu itemków na ziemię.

2.Ile minimum powinien posiadać graczy serwer survival abyś zagrał ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

1. Wolę do ekwipunku, ponieważ wtedy nikt mi tego nie zbierze oraz ogólnie bardziej nam taka rzecz odpowiada.
2. Jeżeli serwer jest spoko, czyli ładne budowle i jest zrobiony z pomysłem to mi wystarczy 20 graczy.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

1.Witam mam takie pytanko, jako gracze wolicie drop prosto do ekwipunku czy na ziemię tradycyjnie ?

Zauważyłem że większość serwerów teraz używa pluginów z dropem do ekwipunku też go mam ale chciałem wrócić

do tradycyjnego dropu itemków na ziemię.

2.Ile minimum powinien posiadać graczy serwer survival abyś zagrał ?

Na pewno lepiej do inventory.. bezpieczniej. 

Wg mnie potrzeba jakiś 50 osób to starczy max z 100.. jak jest za dużo to się robi spam na chacie nawet ja będzie slowchat włączony. 

­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

1. Do ekwipunku

2. 200-300

1. Wolę do ekwipunku, ponieważ wtedy nikt mi tego nie zbierze oraz ogólnie bardziej nam taka rzecz odpowiada.

2. Jeżeli serwer jest spoko, czyli ładne budowle i jest zrobiony z pomysłem to mi wystarczy 20 graczy.

Na pewno lepiej do inventory.. bezpieczniej. 

Wg mnie potrzeba jakiś 50 osób to starczy max z 100.. jak jest za dużo to się robi spam na chacie nawet ja będzie slowchat włączony. 

­

1. Bezpośrednio do ekwipunku.

2. Po prostu miła atmosfera, 15+.

Ok bo mam plugin eastdrop v2 oraz otherdrop + dodatek do od

Temat do zamknięcia !

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Ad. 1) Myślę że lepiej by było jak by dropiło do tz. EQ ponieważ są mniejsze lagi (przy dużej ilości itemków zaczynają się lagi..), bezpieczniejsze dla graczy(Koledzy nie będą kraść itemków.. Plus polecam dodać wiadomość na hashmapie że raz na minute przy kopaniu pisze mu wiadomość "Masz pełny ekwipunek.. Opróżnij go i pozbieraj itemki z ziemi.." Rozumiesz?? :) (Mogę ci to napisać ;p)

Ad. 2) Sloty są nie ważne.. Lecz powyżej 50 musi być.. Pamiętaj że najważniejsze jest to żeby nie było lagów ;p

Opublikowano
eastDrop nie działa z OtherDrops... zawsze któryś anuluje event ;) Nigdy nie będę działać razem. ­

4462514400953061278225.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...