Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Mam mały problem mianowicie taki : Chce wysatwic FB na noc.Mam zmienne Ip neta (Netia)i teraz tak: gdy skoncze lowic botem i moj brat zaloguje sie na swoje konto w Metinie i nie zmieni IP to on moze dostac bana??Moja postac i jego maja 2 rozne e-maile..Prosze o odp! Dam + :PP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej nie, bo bany dają na wszystkie konta na danym e-mailu, a nie na ip, no chyba że mocno przegniesz, wtedy dostaniesz bana na ip, ale skorp masz zmienne, to nie ma o czym mówić

Opublikowano

Raczej nie, bo bany dają na wszystkie konta na danym e-mailu, a nie na ip, no chyba że mocno przegniesz, wtedy dostaniesz bana na ip, ale skorp masz zmienne, to nie ma o czym mówić

Yhym..Jesli mam zmienne Ip i inne e-mial to bana nie dostane???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak już napisałem, raczej nie, dostaniesz bana na konto na którym używałeś FB, a także na konta na tym samym e-mailu .

Niedozwolone oprogramowanie<br style="unicode-bidi: embed; text-overflow: ellipsis; ">Zarówno używanie niedozwolonego oprogramowania jak i jego rozpowszechnianie jest zabronione. Przez niedozwolone oprogramowanie należy rozumieć wszelkie skrypty/programy/boty, które modyfikują interfejs gry, modyfikują pamięć podręczną gry lub rozwijają postać pod nieobecność gracza.<br style="unicode-bidi: embed; text-overflow: ellipsis; ">Kara za pierwszym razem: Stała blokada WSZYSTKICH powiązanych kont (wykluczenie z oferty gry).

Opublikowano

Jak już napisałem, raczej nie, dostaniesz bana na konto na którym używałeś FB, a także na konta na tym samym e-mailu .

aha ok ;dddddddddddddddddd thx za infooooOooooooooooo !!!! mooooooooddddd zzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa,mmmmmmmmkknnnniijjjjjjjjjjjjjjjjjjjj tttteeeeeeeemmmmmmmmaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt xDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja tak robiłam i dostałam na wszystkie, a miałam je na innych emailach więc wsio ryba co robisz i tak cie wykluczą z gry. ;]

Aha ;/ thx za info ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi za speed hacka gdy tylko go testowałem na 1lvl dali bana na konto, na którym była to postac, a mój woj 52lvl też na tym samym mail'u został nie tknięty:)

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Opublikowano

Ban jest na wszystkie konta powiązane z emailem :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...