Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gowno prawda z exploitami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem nowe konto xD llvl 1 . wlaczylem lola odpalilem leaguesharpa i wyskoczyl komunikat xD (Twoje Konto Zostalo Zablokowane ) Oczka jak 5zl ;o no h*j .. main ban okej nowe konto 1 lvl -.- ani mecza nie zagralem i ban ! cos w tym jest ;o ?

Ehnest

Body

Grymuar

ON

25ztaw8.jpg

Opublikowano

Obstawiam ze po tym patchu lol dodal cos ze wykrywa procesy uzytkownika i automaczynie jak jest LEaguesharp to delete xD

Ehnest

Body

Grymuar

ON

25ztaw8.jpg

Opublikowano

Let the facts ;

First : L # is free and less than 5 % of users were donations.

Second: Every day G # became more and more famous and feared by the riot .

Third Scripts are the biggest problem currently facing the riot , because its developers are incredibly good . (like the famous finn ... )

Fourth : The riot realized that the problem could only be destroyed , if it came from within himself.

Fifth: Joduska took about 3-5 days to update the leaguesharp.commom .... But not in update 5.2 ... was extremely fast and it really amazed me , but although I feel strange not figured it would be the biggest trap against players like us ... hack users.

Sixth: A few days ago the new policy of joduska , drastically limited the number of users growing every day , so they limited it by adhering to a call rule for the community. So WITHOUT plausible explanation , they released the record again , without the need for invitations ... that one day ago ... I think I killed the riddle ... right?

Seventh : Well, now is pure logic and my opnion .. But it seems to believe that the riot had more to offer JODUSKA than we , a bunch of players who even made ​​a donation . Joduska is the new Judas , he sold us .

Opublikowano

sądzę że posądzanie jodusa o sprzedanie jest niesprawiedliwe, wszyscy korzystaliśmy z wiedzą o tym czym to grozi i to nasza wina że dodstaliśmy bana, zwalanie na niego to skurwysyństwo z deka :p

Opublikowano

Śmieje się tylko, że na jego forum ludzie już mu jadą od Judasza a jak sami żydzili o szybki apdejt za free to było spoko :)

K***a gdybym wiedział, że dostałbym bana za k***y bym czekał 2 tygodnie przed każdym paczem..

Opublikowano

No czyli jasne, ban za sam inject, nono czyli samo odpalenie L# w tle to ban, wydaję mi się za tydzień wyjdzie obejście i wszystko wróci do "normy". 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Joduska sprzedał graczy, żadne kotno na którym używałem wyłącznie bola bana nie dostało ale wszystkie na których działał L# poszły aut ;P

MEGUSTA

Opublikowano

Ja tez dostałem bana na koncie, na którym ostatnio grałem 23 dni temu.

Opublikowano

Z tego co widze po sobie, banowali wszystkie konta zalozone z tego samego IP...

Dlaczego?

Mialem main konto master tier, kilka razy l# i bol, ostatni raz na patchu 4.18 2-3mecze, przestalem, bo lepiej gram samemu (bo wyjebac combo kazdy umie, uzyc rozsadnie skilli nie), banik polecial... mialem tez 2 konta, jedno p2 drugie d4 ... i co? Baniki :) Konta nie widzialy zadnego cheata ani nic... Mam tez inne konto, low 15 poziom ktory zalozylem i zapomnialem, zalozony za granica na innym IP (od kilku msc. mieszkam w pl)

Bana nie ma, uzywalem na nim bola daawno temu, troche po poczatku 2014, potem 5-6meczy na l# w polszy na 4.15 czy jakos tak (generalnie - wersja jedna w przod w stosunku od tej, na ktorej l# powstal) i.. nic.

Btw. hajsy nic do tego nie maja, na mainie wydalem 8-9tys zl na skiny i postacie, ikonki etc. - i ban polecial.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nie może być ban za inject. Why?

Otóż. Nie odpalałem lola... Miesiąc?

Dzisiaj wchodzę i mam bana <3

I tak już w ten syf nie grałem, i nie miałem zamiaru wrócić. Jedynie chciałem sprawdzić czy mnie też zbanowali, jak po każdej fali. I tym razem faktycznie bana wyłapałem, choć nie logowałem się 4 tygodnie, a fali przed tym było kilka. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Z tego co widze po sobie, banowali wszystkie konta zalozone z tego samego IP...

W żadnej prestiżowej grze nie spotkasz się z banami przez IP.

na mainie wydalem 8-9tys zl na skiny i postacie, ikonki etc. - i ban polecial.

Skisłem.

Opublikowano

Najgorsze jest to na nowym koncie, że nie ma się tych ukochanych postaci . Jeśli joduska, coś wymyśli to i tak nie mamy pewności, że nie poleci kolejny banwave. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...