Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban poleciał xd

cereal0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostałem bana na mainie :P teraz wiem jakie to uczucie, akurat się ładowała gra i wyskoczył komunikat "player has been baned" czy coś takiego i teraz mam perma, no cóż bywa i tak mam inne konta :D.  nie  grajcie teraz bo był hidden patch :p rito soł sneeky

Opublikowano

Greetings xxx

Actions that have been performed on your account are in violation of the League of Legends Terms of Use. You can review these terms at http://www.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

Due to the severity of this violation, your League of Legends account has been banned until Sun Feb 22 22:22:22 PST 2201

If you have any questions, contact our Player Support team at https://support.leagueoflegends.com/home

Riot Games Player Support

Czy to jest perm ?

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Też poleciał - a razem z kontem 800 zł :D

Cieszysz się?

A wiecie jaki morał?

Jak czitujecie to sprzedajcie pierw konta, gdzie wydaliście chociaży grosz, a potem kupcie kilknaście po 30lvl za 20zł i by było bardziej worf...

Opublikowano

@WaRnning?! ... i na c**j drążyc temat, zgadzam sie :) Pytanie z dupy: dota ma lepsze community niz lol?

Co pierdoli burak oh my g0d w lola gra 2 razy mniej osób ? hahahahaha a co boty do reflinków wyjebali że tak sądzisz ? cieszę się bardzo że kolejny wave buractwa poszedł w h*j razem z tobą za ciebie przyjdzie 10 innych bez bola więc sie nie martw

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

@Legaff szkoda pieniędzy które wydałeś na konto zresztą nikt wam nie kazał czitowac  macie nauczkę :)

Cieszysz się?

A wiecie jaki morał?

Jak czitujecie to sprzedajcie pierw konta, gdzie wydaliście chociaży grosz, a potem kupcie kilknaście po 30lvl za 20zł i by było bardziej worf...

Akurat mi na tej grze nie zależy jak większości graczy tego forum  :rolleyes:

Jak widze ten płacz xDD

Rano dostalem ''imejla'' od riotu na telefon i przez 1h się cieszyłem jak poj****y :D :D

Robię nowe konto, tym razem nie wydam nic na postacie i skiny, tylko boosty na ip i expa, i lecim do chall'a jak Incarnati0n :D

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...