Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepustki, żetony jak to teraz jest

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chodzi o to, że chciałbym mieć powiedzmy żetony złote operacji: bravo, breakout, phoenix. Jak wchodzę na rynek i znajduję przepustki to wyskakuje mi coś takiego:

1. Operacja Bravo była wydarzeniem trwającym od 19 września 2013 do 5 lutego 2014. Ta przepustka nie zapewnia już dostępu do Operacji, ale może zostać wymieniona na Żeton Operacji Bravo.

LUB

2. Operacja Breakout trwała od 2 lipca 2014 do 2 października 2014. Ta przepustka nie daje już do niej dostępu, ale może zostać wymieniona na pamiątkowy Żeton Operacji Breakout.

Czyli, że jak? Mogę dostać żeton ale misji nie będę mógł robić? Nie będę mógł mieć złotego żetonu tylko będzie to jakiś zamiennik z nazwą "Pamiątkowy żeton operacji Breakout" na przykład? Czy Ja coś może źle rozumiem? Bo na ten przykład vanguard sobie normalnie w grze kupiłem, ale żeby znaleźć w ogóle przepustki do innych operacji to musiałem wejść już w rynek (nie miałem ich w proponowanych zakupach w grze).

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Możesz kupić przepustki wszystkich starych operacji z rynku steam od osób, które zakupiły przepustki ze starych operacji w trakcie ich trwania i je zachowały.

Ale jako że te operacje się zakończyły to nie można już ulepszać tych żetonów do srebrnego i złotego.

Będziesz miał po prostu przykładowo "Żeton Operacji Phoenix" itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...