Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Darknet"/Deepweb.

SmoKu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem.

Temat stworzony dla ludzi którzy w tym siedzą/chcą się tym zainteresować.

Wiem, że to śmieszne tworzyć taki temat w clearnecie, ale może też trafić się tu ktoś z ToR*public a potrzebna mi osoba z kontem.

Próbował już ktoś się bawić w Off SSH?

A może ma ktoś jakieś pytania?

Śmiało gadać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie mi też to konto na TR potrzebne lel.

BTC wysłałem na adres podany przy rejestracji a tam pisze że nie zarejestrowano mojego przelewu dafuq

W każdym razie jakby ktoś miał konto na TR to chętnie kupie za cene 3 razy większą niż ta którą mają przy rejestracji.

Opublikowano

Pierwszy raz taki s**t czytam ? wirusy  w torze ? jakim cudem w dodatku na hidden wiki mogą cie namierzyć ? śmiech na sali, po to masz tora który co 10min zmienia ci ip,

nikt za przeglądanie sieci tor ci nic nie zrobi, bo to nie opłacalne dla organów ścigania, raz miała miejsce akcja w ameryce gdzie fbi zlokalizowało gang narkotykowy na miliony dolarów, ale sama akcja przygotowawcza trwała dwa lata w dodatku koszt akcji był mniej więcej porównywalny do kosztów gangu narkotykowego.

Opublikowano

Pierwszy raz taki s**t czytam ? wirusy  w torze ? jakim cudem w dodatku na hidden wiki mogą cie namierzyć ? śmiech na sali, po to masz tora który co 10min zmienia ci ip,

nikt za przeglądanie sieci tor ci nic nie zrobi, bo to nie opłacalne dla organów ścigania, raz miała miejsce akcja w ameryce gdzie fbi zlokalizowało gang narkotykowy na miliony dolarów, ale sama akcja przygotowawcza trwała dwa lata w dodatku koszt akcji był mniej więcej porównywalny do kosztów gangu narkotykowego.

koleracja, i w c**j innych metod o ktorych nie masz pojecia skretynialy 15 latku

0daye, raz naukowcy, jestes idiota nie wiesz pewnie o czym pisze; /

@Linaxis

@top

lmoa nie pisz o tym tutaj xD

Opublikowano

Jak ktoś siedzi i interesuje się dw to nie pisze o tym na takich forach.

ilemamtylejo123 - Dzieciaku nie rozumiem cię kompletnie, co napisałeś wyżej, trzeba się zniżyć do twojej inteligencji, a jest to nie możliwe, bo musiał bym się zamienić w glizdę.

Opublikowano

Jak ktoś siedzi i interesuje się dw to nie pisze o tym na takich forach.

ilemamtylejo123 - Dzieciaku nie rozumiem cię kompletnie, co napisałeś wyżej, trzeba się zniżyć do twojej inteligencji, a jest to nie możliwe, bo musiał bym się zamienić w glizdę.

z nas dwoch to ty jestes tym robalem;/

jestes gownem, na gownie sie znasz, gowno umiesz, gowno wiesz, w niemczech na socjalu ?xD smiecham z ciebie typie, dziewczyny na avatarach, gimbostyle.

Opublikowano

jestes gownem, na gownie sie znasz, gowno umiesz, gowno wiesz, w niemczech na socjalu ? xD smiecham z ciebie typie, dziewczyny na avatarach, gimbostyle.

Człowieku ty masz chyba jakiś kompleks ? rodzice cię chyba na ten dark net wystawiają....

Opublikowano

Da rade na tych dark internetach kupić gaźnik do czołgu? Silnik 5.0 TDI w gazie (wodór). Czołg T34, bo kupiłem na aukcji za10groszy.clos i ma popsuty gaźnik!! 

A i drugie pytanko czy na allegro.loky jest nadal hasło OLXtoHUJ ? Bo coś nie działa ;(

Opublikowano

Da rade na tych dark internetach kupić gaźnik do czołgu? Silnik 5.0 TDI w gazie (wodór). Czołg T34, bo kupiłem na aukcji za10groszy.clos i ma popsuty gaźnik!! 

A i drugie pytanko czy na allegro.loky jest nadal hasło OLXtoHUJ ? Bo coś nie działa ;(

Nie ale ostatnio widziałem na jak zrobić bombę z coli i mentosa.

Opublikowano

Nie ale ostatnio widziałem na jak zrobić bombę z coli i mentosa.

Ale że jak? Podasz linka? BO na spryciarze.onion nic nie ma takiego ;/

Opublikowano

@Linaxis Ty to już lepiej nic nie pisz, bo beka z Ciebie dożywotnia.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...