Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem z LeagueSharpem, mianowicie, nie miałem zaproszenia więc pobrałem scrackowaną wersje z MPC forum.

Otóż błędy są takie:

Przy LeageuSharp.Common (i przy kilku innych) mam CompilingError  (usuwałem folder z %appdata% i intalowałem jeszcze raz, update nic nie daje, próbowałem jeszcze kilku innych wersji programu, ale również ten bład)

Mimo  to, LeagueSharp "działa", napis jest, menu też, ale musiałem je przenieść pod inny klawisz bo pod shiftem nie działało. Niektóre skrypty działają częściowo, inne wcale.

Skrypt o nazwie "Katarrina" zainstalowany stąd (ls://project/TC-Crew/L-Assemblies/Katarina/), co prawda wykonuje combo, ale nie harrasuje, nie farmi gdy trzymam, klikam odpowiedni guzik.

Tak samo skrypt do mastera i innych postaci.

xSLx-Olbwalker również nie farmi.

Killablity niby sie wczytuje, ale nie działa, tzn w menu jest, ale nic nie robi, nie pokazuje.

MinionHPBar również nie farmi.

Większości skryptów nie moge zainstalować pisze "There was an error while trying to install some of the assemblies, check the log for more details."s

Próbowałem chyba wszystkich możliwych opcji z internetu i nic, proszę o pomoc.

Rekrut
Opublikowano

Witajcie, mam problem z LeagueSharpem, mianowicie, nie miałem zaproszenia więc pobrałem scrackowaną wersje z MPC forum.

Otóż błędy są takie:

Przy LeageuSharp.Common (i przy kilku innych) mam CompilingError  (usuwałem folder z %appdata% i intalowałem jeszcze raz, update nic nie daje, próbowałem jeszcze kilku innych wersji programu, ale również ten bład)

Mimo  to, LeagueSharp "działa", napis jest, menu też, ale musiałem je przenieść pod inny klawisz bo pod shiftem nie działało. Niektóre skrypty działają częściowo, inne wcale.

Skrypt o nazwie "Katarrina" zainstalowany stąd (ls://project/TC-Crew/L-Assemblies/Katarina/), co prawda wykonuje combo, ale nie harrasuje, nie farmi gdy trzymam, klikam odpowiedni guzik.

Tak samo skrypt do mastera i innych postaci.

xSLx-Olbwalker również nie farmi.

Killablity niby sie wczytuje, ale nie działa, tzn w menu jest, ale nic nie robi, nie pokazuje.

MinionHPBar również nie farmi.

Większości skryptów nie moge zainstalować pisze "There was an error while trying to install some of the assemblies, check the log for more details."s

Próbowałem chyba wszystkich możliwych opcji z internetu i nic, proszę o pomoc.

LeagueSharp już jest za darmo, rób konto na joduska.me ;)

Opublikowano

Dzięki! ;)

O proszę, okazało się że mam zaproszenie z 31 grudnia...

Opublikowano

Kolego był Minipatch ale i tak mniejsza o to bo większosc osob która korzystala z L# dostala bana xD

Podasz link do patcha?

Czemu prawie wszyscy bany dostali? Przecież skrypty są "niewykrywalne" xD

Opublikowano

Podasz link do patcha?

Czemu prawie wszyscy bany dostali? Przecież skrypty są "niewykrywalne" xD

ahahaha nie wykrywalne ? raczej nie ma czegos takiego jak nie wykrywalnosc a jak juz np. grasz troszke czasu na L# to wiez jak wyglada ktos kto jest odpalony widac w c**j chcialem kiedys napisac ze nie polecam grac na tym bo poleca bany ale wyjebane raz sie gra xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...