Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FleXCraft

kuba3050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze Eventy są podstawione. Wygrywają gracze którzy mają wiekszą znajomość.

Event PVP ja dostaje 2 koxy a ziomeczek 3 koxy :)

A najlepszy jest ich KidMod wystarczy go troche sprowokować a już straszy wasz tempem lub banem.

Mute za nic + zero ogaru

NIE POLECAM

Opublikowano

@Bartek5202

Eventy nie są podstawione tylko to był jeden mały błąd administracji. Ja w ogóle nie znam tego gracza z którym się klepałeś i nie specjalnie dałem mu 3 koxy... Mówię jeden błąd a ty już płaczesz... Ahh szkoda mówić.

Opublikowano

Pograłem na serwerze, założyłem gildię i poświęciłem swój cenny czas na to aby dzieciak który ledwo ukończył 12 lat mógł mnie zbanować za "zgaszenie go".

Ma KidModa i podskakuje pisząc że każdy się boi z nim klepy. Cóż trafił na mnie, odpowiedziałem mu tak jak trzeba i zakończyłem ten spór po czym dostałem bana.

http://imgur.com/lKJfYs3

Jest tylko jedno słowo aby to wszystko podsumować.. Żałosne.

Nie polecam serwera.

Opublikowano

Pograłem na serwerze, założyłem gildię i poświęciłem swój cenny czas na to aby dzieciak który ledwo ukończył 12 lat mógł mnie zbanować za "zgaszenie go".

Ma KidModa i podskakuje pisząc że każdy się boi z nim klepy. Cóż trafił na mnie, odpowiedziałem mu tak jak trzeba i zakończyłem ten spór po czym dostałem bana.

http://imgur.com/lKJfYs3

Jest tylko jedno słowo aby to wszystko podsumować.. Żałosne.

Nie polecam serwera.

To był zaufany KidMod Igorek który pewnie nawet komend nie zna. Jedyne co potrafi to spamować na czacie ...

@Bartek5202

Eventy nie są podstawione tylko to był jeden mały błąd administracji. Ja w ogóle nie znam tego gracza z którym się klepałeś i nie specjalnie dałem mu 3 koxy... Mówię jeden błąd a ty już płaczesz... Ahh szkoda mówić.

Widzisz sam sie teraz przyznałeś że miał 3 koxy. Nie gram w mc od tygodnia tylko od wersji alpha i znam się na grze.

P.S: Poszukaj sobie innego Kida bo przez niego stracisz ludzi ...

Opublikowano

Hejty hejtami ale Właściciel zna się na prowadzeniu serwera i wychodzi mu to całkiem nieźle. Ale cóż, trzeba sobie odpowiednią Administrację dobrać :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tego KidModa dałem mu ostatnią szanse. On sam przyznaje że źle zrobił i chce się poprawić. Jeżeli nie wykorzysta tej szansy tak jak powinien zostanie wyrzucony z administracji.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEveretern

No masz racje, mapa jest z neta ale na następna edycję jeżeli w ogóle taka będzie już na pewno mapa będzie autorska.

P2W? No trochę tak bo w końcu jak VIP ma te sety 5/4 itp. to troszkę :D Jak naprawdę to aż tak będzie przeszkadzało to po prostu zrobimy aby tego P2W nie było a przynajmniej się postaramy :)

Dzięki za koma czekam na więcej  xD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEveretern

No masz racje, mapa jest z neta ale na następna edycję jeżeli w ogóle taka będzie już na pewno mapa będzie autorska.

P2W? No trochę tak bo w końcu jak VIP ma te sety 5/4 itp. to troszkę :D Jak naprawdę to aż tak będzie przeszkadzało to po prostu zrobimy aby tego P2W nie było a przynajmniej się postaramy :)

Dzięki za koma czekam na więcej  xD

No to polecam Ci zacząć coś robić bo serwer będzie dalej świecić pustkami ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...