Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adc na Gold3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jaki adc będzie idealny na ten "elo hell" gold3? Pytam się bardziej doświadczonych graczy. Zaczyna mnie wkurw**ć z meczu na mecz patologiczny team, a adc sprawia mi największą przyjemność i tym chciałbym się pomęczyć. 

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

w gold 3 to można jeszcze wchodzić za nexus i stać do końca gry posiadając jedynie infnity, jakiegoś staticka i coś na lifesteal dowolnym adc, najlepsi moim zdaniem to: tristanka, twitch, vayne, jinx.

#edit,

jak chcesz szybko wyjść, to olej adc, bo adc jest stosunkowo mało bezpieczny, pickuj xeratha w każdym meczu, idź na dowolną linię nawet na supporta... kilka dni i jesteś w platynie

Opublikowano

w gold 3 to można jeszcze wchodzić za nexus i stać do końca gry posiadając jedynie infnity, jakiegoś staticka i coś na lifesteal dowolnym adc, najlepsi moim zdaniem to: tristanka, twitch, vayne, jinx.

#edit,

jak chcesz szybko wyjść, to olej adc, bo adc jest stosunkowo mało bezpieczny, pickuj xeratha w każdym meczu, idź na dowolną linię nawet na supporta... kilka dni i jesteś w platynie

Tyle, że nie za bardzo lubię grać postaciami AP - są jak dla mnie zbyt nudne (ciężko mnie zrozumieć, wiem) Wolę ad, uwielbiam jak hitami zadaję mocny dmg, zawsze jak grałem w jakieś gry to rajcowali mnie łucznicy itp. 

Tak więc, może znajdę partnera na duo i razem z nim powychodzę grając sobie ADC.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Najlepiej mieć partnera do duo który mainuje supporta, a Ty na adc. Ja tak mam przynajmniej i jak narazie dobrze mi idzie. Mam wygraną linie to wtedy wygrany mecz.

4897574088.png

Opublikowano

Ja gram od gold 3 do p3 teraz często Ezem, pod trinity, botrk, last whisper, infinity, buty pod cd i coś pod defa, często bunshee, powiem tak. KOSA i tyle ;)

Opublikowano

corki!  easy carry, skrypt marksman dla mnie najlepszy(D-corki niee;))

6 gier 100% win ratio poki co;P 

btw - tez nie lubie postaci ap, tez mnie nudza, tez lubie grac adc.gl!

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

kalista - 9 gier 7 pentakilli

straszna kosa

kalista od hellsinga kosi

B|

Zapewne tą twoją kalistą wyłapałes już bana xdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...