Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej grze można zarobić?

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak jak w temacie - na jakiej grze można zarobić? Na których da się zarobić jakieś porządne pieniądze? Możecie również podawać inne sposoby zarabiania bez wychodzenia z domu.

Opublikowano

Najwiecej to udalo mi sie zarobic na csie gdzie stawiasz skiny na jakies teamy pozniej sprzedajesz.

Przejebałem tak 20 euro i od tej pory nie chcę mi się xD

Team Fortress 2

CS:GO

Metin2

Sprzedając itemy? Boty czy jak? Sprecyzuj swoją wypowiedź.

Opublikowano

Przejebałem tak 20 euro i od tej pory nie chcę mi się xD

Sprzedając itemy? Boty czy jak? Sprecyzuj swoją wypowiedź.

TF CS sprzedając itemy, klucze.

W CS możesz też obstawiać gry tak jak napisał kolega wyżej.

W Metinie też możesz sprzedawać przedmioty, ale ta gra z roku na rok traci popularność. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Z gier zarobisz tylko na czipsy. Nie zarobisz, chyba że cofniesz się w czasie i będziesz sprzedawał konta do Tibii za kilka stów.

Opublikowano

TF CS sprzedając itemy, klucze.

W CS możesz też obstawiać gry tak jak napisał kolega wyżej.

W Metinie też możesz sprzedawać przedmioty, ale ta gra z roku na rok traci popularność. 

W CS zdobyte pieniądze liczą się tylko na platformę steam.

Opublikowano

Z gier zarobisz tylko na czipsy. Nie zarobisz, chyba że cofniesz się w czasie i będziesz sprzedawał konta do Tibii za kilka stów.

Teraz nadal warto zarabiać na Tibii.

Ja osobiście polecam ci właśnie zarobek na Tibii i CS:GO.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

A znacie jakieś stronki gdzie mogę sprzedawać te przedmioty z gier? Może macie jakiegoś bota do tych gier? 

Opublikowano

polecam cs:go ;p oczywiście jak masz skilla to na serwerach społeczniościowych będziesz pierwszy w tabeli dużo mvp to możesz nawet dostać skina wartego z 10 euro ;p tak samo w team fortress 2 może ci dropnąć itemek dużo wart ;p w metinie nie polecam zarobku bo w miesiąc jak będziesz no-lajfił zarobisz za dobre eq jakieś 300 zł ;p lepiej na cs:go i tf 2

Opublikowano

polecam cs:go ;p oczywiście jak masz skilla to na serwerach społeczniościowych będziesz pierwszy w tabeli dużo mvp to możesz nawet dostać skina wartego z 10 euro ;p tak samo w team fortress 2 może ci dropnąć itemek dużo wart ;p w metinie nie polecam zarobku bo w miesiąc jak będziesz no-lajfił zarobisz za dobre eq jakieś 300 zł ;p lepiej na cs:go i tf 2

mvp i wynik nie ma wpływu na drop.

Jest całkowicie losowy, trudno trafić coś wartego 1euro+. Po za tym jest limit dropu 6 itemów tygodniowo, 2 dziennie. Drop w TF wcale nie jest lepszy, prędzej da się dorobić na metinie.

Od siebie polecam Dotę (trzeba trochę pograć, ale po czasie dropią itemy warte 10 euro+)

graphic.png

Opublikowano

W CS obstawiać, itemki wymieniać na klucze a potem na allegro/ e-bay/ olx sprzedawać kluczę, na allegro pobiorą Ci od tego jakiś %, na e-bayu mogą Cie oje*** a na olx jest mało ludzi. Wtedy gościu wpłaca Ci na konto hajs a Ty mu wysyłasz w prezencie klucz :>

Opublikowano

Obstawiania nie chcę. Prędzej na tym można przejebać niż wygrać, miałem taką sytuację. Macie jakieś boty do tibii albo metina czy do innych gier? Mówcie na jakich serwerach też najlepiej grać.

Opublikowano

Jeśli masz czas,ochotę,sprawny komputer i stabilny intenet to warto streamować.Promujesz się na różnych forach,fajnpejdzach,mówisz kolegom z szkoły i jedziesz.Na początku będzie trudno coś zarobić lecz z czasem będziesz otrzymywał tam jakieś donejty ;)

Opublikowano

Obstawiania nie chcę. Prędzej na tym można przejebać niż wygrać, miałem taką sytuację. Macie jakieś boty do tibii albo metina czy do innych gier? Mówcie na jakich serwerach też najlepiej grać.

Boty? Sprawdź dział Tibii, jest ich pełno.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

7 lat temu zarabilem na silkroad sporo siana, teraz tez mozna, ale trzeba poswieci sporo czzasu i trafic na naprawde dobry prywatny server, 

w grudniu gralem na serverzena ktorym bylo 3k+ online moja postac byla top 6 chyba  no i gosciu mi chcial dac 150 $$ za konto :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...