Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z jakich operacji robić kontrakty?

Sortiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzika Róża | Podwójne berety. Wypadają redline podobno. Grałem na społecznościowym na soplicy na deathrunie i typek robił z tego kontrakty i AK | Red-Line mu sypało praktycznie.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Dzika Róża | Podwójne berety. Wypadają redline podobno. Grałem na społecznościowym na soplicy na deathrunie i typek robił z tego kontrakty i AK | Red-Line mu sypało praktycznie.

Po pierwsze to beretty to konsumencka jakość a ak redline jest różowy (3klasy w górę)

Po drugie ak redline jest z phoenixa a beretty z cabbla 

Po trzecie zmień dealera

Opublikowano

Chodzi mi skiny z których chce zrobić fioletowe skiny i różowe

wydropiłem już

ak-47 niebieski laminat

usp-s obrońca

więc prosze jakieś inne propo (żeby skiny z których chce zrobić były po 0.50€-1.50€)

graphic.png

Opublikowano

robienie kontraktów jest nieopłacalne ale jak juz bardzo chcesz to sprzedaj te skiny i kup za nie najtansze fioletowe z kolekcji z której różowy skin chcesz uzyskać

Opublikowano

aktualnie nie opłaca się robić kontraktów, bo szansa na drop jakiegoś dobrego skinu wynosi ileś tam % w zależności od skina. Trafienie różowego skina z niebieskich, bądź fioletowych skinów to praktycznie to samo co trafienie kosy ze skrzynki. Krótko mówiąc valve zrobiło tak, że za dużo się na takich kontraktach nie zarobi. Owszem jest szansa przy 40% trafić na dobry skin i wtedy jest z tego jakiś profit, ale to rzadkość.

Czyli przykładowo jak chcesz 100% szansy na trafienie AWP Dragon lore wystarczy 10x M4A1-S Rycerz. Przy 7 M4 rycerz masz już 70%, a przy 4- 40%. Szanse maleją, a można sporo stracić. To z takich przykładów.

Polecam stronkę: http://convars.com/tradeup/do sprawdzenia sobie co trzeba dać do stworzenia danego skina

10x USP GUARDIAN MW i mamy 33% szansy na trafienie AK47 Redline MW. Jeśli trafimy AK to jesteśmy ładnie na plusie, a jeśli Antyk lub Piekielnika to jesteśmy 3€ w plecy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...