Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie flejmic

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie macie jakies fajne sposoby zeby nie flejmic bo kolejny k***a ban na czat znow 920 gierek z restrictem xD.

od razu mowie ze mute nic nie daje bo i tak zaraz odmutowuje i zaczynam flejmic.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Widocznie jesteś  cienki psychicznie i nie przyjmujesz krytyki w swoją strone. Mysle ze i tak sie nie zmienisz wiec po co ten temat.

Opublikowano

ja mam takie hasełko którym się kieruję, brzmi ono mniej więcej tak:

-nie zwracaj uwagi, przecież to tylko banda losowych idiotów z internetu. Tyle, jak jesteś pizda to i tak będziesz płakać na czacie ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Mute wszystkich. To po co odmutowujesz. Nie rozumiem.

Dokładnie, mutujesz i po problemie. Powstrzymaj emocje i pokrzycz sobie do monitora, ale nie pisz/flejm na czacie bo to strasznie zniechęca do gry tych którzy naprawdę dobrze grają. 

Opublikowano

odmutowuje dlatego ze jestem tak wkurwiony ze z nerwo to robie i od razu zaczynam flejmic

ale trudno tego nie robic jak ci przychodzi z afka dopiero po 10 minutach placze ze jest behind

w********a sie pozniej z 5 razy mowie mu zeby ciagle farmil ten zaczyna wyzywac ja tez go zaczynam wyzywac ten idzie afk

i gramy cala gre 4 v 5 wygrywamy dostaje carry hard i jeszcze flejmi smiec a pozniej patrze na dmg a supportem mam wiecej dmg.

sprobuje po prostu jakos sie powstrzymywac

Opublikowano

Nim zaczniesz kgoś wyzywać zadaj sobie pytanie "Co to zmienie że go powyzywasz"(dzięki temu nie dostaniesz wyższej ligi, a tym bardziej nie wygrasz gry) :D

Opublikowano

juz ci tak zostanie, taki sie urodziles. Przed gra bedziesz myslal ze juz koniec z tym a w grze nie wiedzac co robisz bedziesz rzucal miesem gdzie popadnie. Tak to juz jest. Dobrze ze ja tak nie mam i smieje sie  z takich ludkow :D restricta mialem tylko raz w zyciu, na 10 gier, wtedy jak byly te fale. Pamietaj ze flejmem obnizasz szanse na wygrana bo co ci daje to ze kogos powyzywasz? Bedzie gral lepiej? nie. Bedzie tylko gorzej a jeszcze afka pojdzie, lepiej spokojnie porozmawiac

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie czytaj ich wiadomości, słuchaj ulubionej muzyki. Jak się denereujesz odejdź od komputera na chwilkę.

Opublikowano

Zadaj sobie pytanie, po co ich wyzywasz? Po prostu graj swoje, słuchaj ulubionej muzyki.

Np. ja nigdy nie miałem restricta a kiedyś dużo wyzywałem od kurw i raków (Tydzień temu).

Zmieniłem nastawienie gdy dotarło do mnie że to jest gra a że ludzie w nią grać nie umią to ich sprawa. Zgaduję że jesteś w legendarnej dywizjii, widziałem tam w 90% gier brzydkie słowa.

A jak nie umiesz powstrzymać rzucania kurwami i ruchania matek swoich sojuszników to już twoja wina i tego nie zmienisz.

Opublikowano

Sam siebie nakręcasz. Co mamy Ci doradzić? Musisz sam kontrolować siebie. Obrażanie się wzajemne nic nie pomaga, baa... nawet psuje rozgrywkę, bo wszyscy w drużynie mają większą ochotę siebie nawzajem pozabijać niżeli przeciwników.

Opublikowano

Wyłącz / Zminimalizuj sobie chat. Znajdź sobie team / partnera do gry i gadaj z nim na jakimś komunikatorze głosowym TS3/Skype. Powinno pomóc. :)

Opublikowano

Zacznij traktować grę jako rozrywkę. ;3 Nie wiem jak można tak fest się wkurzać i wyzywać innych, chociaż sam się wkurzyłem czasami, bo mi coś w grze nie wyszło, ale to nie jest powód, żeby od razu flejmować innych.

Opublikowano

Nie wyzywam fest zeby mu na przyklad matka na raka zdechla albo cala rodzina zeby dostala ebole ale jak mu chce pomoc zeby cos porzadnego zbudowal a nie jak to

idioci buduja k***a full ad/ap na topie gdzie k***a typy sa nafeedowani pozniej schodzi z linii 0 mr 0 armoru i napierdala na czacie idiot team i tak sie to zazwyczaj zaczyna

nie weim moze z czasem przestane flejmic ale zobaczymy mialem taki okres czasu ze po prostu nie mialem ochoty flejmic ale znow przyszlo. sprobuje po prostu wymutowac

i starac sie grac spokojnie. bo ja wiem ze mi to psuje rozgrywki ps i nie jestem napinaczem z silvera bo do tej dywizji mi troche daleko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...