Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki 200-220zł

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z takim tematem to idź do działu Audio, tam się tobą dobrze zajmą.

Opublikowano

Niestety nie wiem które, ponieważ posiadam inne słuchawki ale z tego co widzę to pady mają bardzo podobne i wygoda jest mniej więcej taka sama. 

Tylko nie daj się wrobić w jakieś 4gamers typu Siberia, Krakeny czy inny crap. 

he?

Opublikowano

Muszą posiadać mikrofon?

Z tańszych wziąłbym Superlux HD669, jeśli chcesz wykorzystać cały budżet to Shure SRH240.

Ale i tak jeśli masz tylko zintegrowaną kartę dźwiękową, to wypadało by jakaś dokupić.

Opublikowano

nie znam zbyt tych słuchawek, ale jeśli cokolwiek wiem to tylko dopiszę o srh 440, kiedyś gdzieś czytałem, że mogą mieć zbyt wysoki bas na gry typu csgo.

Opublikowano

Niestety nie wiem które, ponieważ posiadam inne słuchawki ale z tego co widzę to pady mają bardzo podobne i wygoda jest mniej więcej taka sama. 

Tylko nie daj się wrobić w jakieś 4gamers typu Siberia, Krakeny czy inny crap. 

Akurat o Siberiach słyszałem od dość obeznanych osób, że jak na sprzęt "4gamers 15.1 pro elo kox 1500" są całkiem spoko   ;) Ale sprzęt audio od razera to rzeczywiście syf.

Superlux HD669 będą na pewno dobre. Jaka karta?

Mam je, wszystko pięknie, dźwięk dobry, ale na pałąku mam już dwa pęknięcia (takie jakby przerwy). Działają i jestem zadowolony z nich, ale właśnie przez wytrzymałość tego pałąka nie polecam.

Chcesz słuchawki zamknięte czy otwarte?

Jak otwarte to polecam - http://www.ceneo.pl/27975905same dobre opinie, podobno mają zbalansowany dźwięk (przypadną do gustu każdemu i nadają się do wszystkiego).

Opublikowano

Superlux HD669 będą lepsze do CS'a. Jeśli weżniesz HD681 EVO MKII, to też się nie zawiedziesz.

Opublikowano

Niezłe, ale nie do cs'a. Te słuchaweczki to głównie bas, pozycjonowanie i detaliczność na średnim poziomie. Bierz hd669

Opublikowano

Mocno średnie, zabijają basem. Po modach są nie najgorsze. Imho są lepsze słuchawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...