Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest za skrypt ? 

Wiem ze jest do Gravesa i do Vayne ale w czym on jest lepszy od marksmana ?

Dziala on wgle ? bo rano jak probowalem grac to mialem bugsplaty 

KYhRd.png

Opublikowano

Coś jak marksman ale co innego :P Grałem na nim wczoraj po updacie L# i mi bugsplatów nie wywalało. Jakoś większej różnicy nie zauważyłem między marksmanem, vayne hunter rework a tym skryptem ale pogram sobie na nim jeszcze i obczaje co i jak ;)

Opublikowano

Dla mnie Mac jest lepszy od marksmana lepszy orb walking lepsze last hity i częstrze stuny ;p  w przypadku vayne na gravsie nie testowałęm bo go nie mam bo gram na smurfie aktualnie xD

Opublikowano

Jeśli wyskakuje ci bugsplat to zupdatuj LeagueCommon. Jeśli będzie Compling Error to usuń i zainstaluj ponownie z githuba. 
Skrypt jak na razie najlepszy na jakim grałem jeśli chodzi o Vayne. Ustaw sobie combo na Gosu lub Advanced. HF

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

­

Jeśli wyskakuje ci bugsplat to zupdatuj LeagueCommon. Jeśli będzie Compling Error to usuń i zainstaluj ponownie z githuba. 
Skrypt jak na razie najlepszy na jakim grałem jeśli chodzi o Vayne. Ustaw sobie combo na Gosu lub Advanced. HF

Nadal po tym mam compilling error ;>

­345mulx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...