Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Escape LeBlanc

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trolluj na normalach, tzn. weź LeBlanc, wbij 6 lvl, zbij sobie hp i baituj przeciwnika by Cię gonił. Każda twoja śmierć to twoja porażka.

Rób tak przez jakieś 30 gier i w końcu się nauczysz

Opublikowano

Przecież escapy lb są banalne, wystarczy sie orientować co się dzieje na mapie, a kwestia timingu na twoim W to już kwestia przyzwyczajenia. Polecam obejrzeć sivHD, on ma fajne rozkminy LB :D I tak jak kolega wyżej pograj na normalach i graj bez spiny, na luzie. Wtedy najlepiej wychodzi. polecam również pobawić się klonem, na niższych ligach zawsze się nabierają :D

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Przede wszystkim skupienie, nigdy nie wiesz kiedy przeciwnik flasznie do Ciebie, tak więc musisz być na wszystko przygotowany.

Najlepiej pograć kilkanaście normali i wykorzystywać każdą sytuacje do takich escapeów! ;)

Opublikowano

Prze... przecież to jeden z prostszych escape'ów. Albo nie grasz od sezonu 3 albo nie jesteś diamentem. Ja osobiście LeBlanc mainuję, ale ludzie grający tą postacią z rotacji umieją uciekać, dlaczego Ty nie umiesz? Nie mam pojęcia.

Opublikowano

Eradann, prawie nigdy nie escapuje, zabieram  się za farmienie, ganki,harras. Nie bylo u mnie bardzo potrzebnych sytuacji zeby escapować. Teraz są i to duże ;p

Opublikowano

Mam sposób!

W - przez ścianę

R - przez następną ścianę

Brawo, uciekłeś, wooooow...

A druga lb 

W - przez sciane

R - przez sciane

Flash - przez sciane

Opublikowano

A druga lb 

W - przez sciane

R - przez sciane

Flash - przez sciane

Tu się mówi o grach rankingowych, a nie o normalach, tak więc sytuacja z dwoma LB Ci nie wyszła.

Najlepiej zrobić W przez ścianę, czekać na flash enemy no i znowu W do powrotu. :P

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że każda sytuacja wymaga od Ciebie innej reakcji, jedynym sposobem jest refleks i chociaż minimalne przewidzenie ruchów Twojego przeciwnika, najprostszym przykładem jest Vi która używa swojego Q, staraj się odskoczyć w ostatnim momencie (będzie bardziej spektakularnie xD). Nie ma zasady na escape'a, robisz to impulsywnie i w taki sposób jakiego wymaga dana sytuacja. Powodzenia ^^!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...