Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam telefonu do 600zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie szukam telefonu UŻYWANEGO bo nie zalezy mi na nowce, wazne zeby byl w dobrym stanie. Jesli chodzi o jakies wymogi to byle byl android i cos sensownego na czym w miare pociagne jakies gry, facebooka itp. Zastanawiałem sie nad nexusem 4 tylko brakuje mi w nim slotu na karte microSD ale jak bedzie o jakiejs wiekszej pojemnosci to nie bedzie problem. Co byscie mogli mi polecic w tej cenie?

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie szukam telefonu UŻYWANEGO bo nie zalezy mi na nowce, wazne zeby byl w dobrym stanie. Jesli chodzi o jakies wymogi to byle byl android i cos sensownego na czym w miare pociagne jakies gry, facebooka itp. Zastanawiałem sie nad nexusem 4 tylko brakuje mi w nim slotu na karte microSD ale jak bedzie o jakiejs wiekszej pojemnosci to nie bedzie problem. Co byscie mogli mi polecic w tej cenie?

Moto G, Moto G 2014.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...