Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Vanguard 100pkt z bonusowej

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem sobie dzisiaj przepustkę operacji vanguard. Zamieniłem na żeton, zrobiłem 2 misje. Teraz chcę robić trzecią. Mianowicie zdobyć 100 punktów z broni bonusowej na mapie inferno w trybie deathmatch. Problem polega na tym, że zagrałem 2 razy mapę, jak pojawiała się bonusowa broń, naciskałem G, odradzałem się z nią i zabijałem graczy. Po tych 2 mapach nie zaliczyło mi punktów - dalej miałem 100 do zdobycia. Zagrałem znów, zaliczyło mi 32 punkty. Potem grałem jeszcze 4 razy i znów nic. O co tutaj chodzi? Przecież punktów z broni bonusowej zdobyłem łącznie chyba około 800. Dlaczego mi tego nie zalicza? Coś dodatkowo trzeba robić?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Wiem. Każdą mapę do końca grałem. Nawet dla pewności poczekałem, aż zmieni się na inną po głosowaniu graczy :D. Z tym, że dostaję już białej gorączki, bo gram ok. 10 map i zalicza mi z tego niecałe 70 punktów gdzie nabiłem ich z bonusowych broni z 800. No chyba, że coś się dodatkowego robi o czym nie mam świadomości.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

O widzisz tego nie wiem. Próbowałem to sprawdzić, ale najeżdżając tam na okno misji mam napisane tylko jaka nagroda jest za tą misję i tam są napisane jakieś bronie, ale jakimi broniami trzeba zdobywać te punkty to tego nie wiem jak sprawdzić. Wiem tylko, że mają to być bronie bonusowe.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Niestety mam ten sam problem. Po dokupieniu kolejnej kampanii, nie zalicza mi pkt z broni bonusowej na Dust II. Zaliczyło mi jedynie 18 a próbowałem z najróżniejszymi broniami :/

Opublikowano

Nie wiem to jakieś chore jest. Tym bardziej, że nie wiem jaki czynnik wpływa na to czy punkty zostaną zaliczone czy też nie. na ktoś powód tego?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to przez dzisiejszą aktualizację. Robiłem już wcześniej takie misje i zaliczało każdą broń, która się wzięło "G", a teraz nie działa :/

Opublikowano

No inferno robiłem ponad 3 godziny...tragedia. Teraz nuke. Zagrałem 5 razy już i dalej 100pkt...Ani 1 nie drgnęło. No przecież nie będę grał tego samego w kółko, aż system zaliczy bądź nie.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Możesz robić 2 misje na tydzień

Nie chodzi o to -,- Jak rozpoczniesz misję to ci nie liczy punktów 

ONLY CS <3

Opublikowano

Paweł B. ma ten sam problem.

Wszystko przez Pawła B. 

Nie zalicza wam misji bo Paweł B. kupił wczoraj operacje Vanguard.

Kupiłeś operacje Vanguard. Fajnie jest.

Opublikowano

Witam, założyłem te konto, by was poinformować, że mam ten sam problem. Po kilkunastu próbach domyśliłem się jak tą misję zrobić. Gdy zabijacie z broni bonusowej np. Dwa zabicia z Bizon'a to macie łącznie 36pkt. i jak zginiecie te punkty nie zaliczają się do misji. Spróbowałem zrobić misję Mistrz Uzbrojenia Nuke (50pkt z Broni Bonusowej), więc zrobiłem tak, że Famas był bronią bonusową i zabiłem z niego 4 osoby (15pkt za zabicie razy 4 to 60pkt, czyli wystarczająca liczba), i skryłem się w tzw. Toxicu (Jest to pomieszczenie przy Strefie detonacji B ) i przeczekałem do końca mapy ostatecznie ukończyłem misję. Myślę, że pomogłem ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...