Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się jeszcze robić serwer Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze się opłaca jeżeli nie jesteś biedakiem cebulakiem i wyłożysz trochę hajsu to z dobrą ekipą i pomysłami wypromujecie serwer.

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

Opublikowano

Oczywiście, jedyne co musisz posiadać to pieniądze, pomysł i chęci. Znajdź ekipę i youtubera, zatrudnij budowniczego i technika. Jeżeli Wszyscy ogarniają swoje stanowiska to serwer powinien osiągnąć sukces

Opublikowano

Tak, opłaca się jeżeli będziesz miał chęci do zrobienia takiego serwera. ;) Myślę, że jeżeli poszukasz dobrą zgraną i pracowitą na dobro serwera ekipę to oczywiście, że jest szansa na wybicie i stworzenie dobrego serwera. 

Jeżeli szukasz Administratorów, Moderatorów, Budowniczych, Techników, YouTuberów na serwer, to zapraszam do tego specjalnego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1352500-inne-poszukuj%C4%99zostan%C4%99-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/

Jeżeli szukasz programisty na serwer zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1352508-inne-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takow%C4%85-pomoc-pisz-tutaj/

Opublikowano

To nie CS 1.6 gdzie każdy i tak gra na 1 servie

To Minecraft "Świat o nieograniczonym potencjale"

W jeden miesiąc na farcie zarobisz 100 zł (Ja w 3 miesiącu :$)

skillhost-white.svg

Opublikowano

Opłaca się i to bardzo:

Gra jest popularna.

Możesz zarobić kasę.

Zawsze ktoś się znajdzie. ­

4462514400953061278225.png

Budowniczy
Opublikowano

Zależy czy jak walniesz znowu stare nudne gildie chodzi mi o factions to raczej nikt nie będzie chciał zagrać nawet przy atutach wymienionych  wyżej,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...