Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy adc ma skrypcie i baseult.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jinx.

BaseUlt 3 - W sumie to nigdy nie używałem, ostatnio tak zacząłem. Rzucił Ultimate Jinx na baze przeciwników i Zabił  :D

wCAZfSW.png

Opublikowano

Najlepszy jak dla mnie na ten moment pick będzie Vayne na skrypcie MAC + do tego Evade. Jeśli jesteś w niskiej dywizji to polecam ci Jinx.
BaseUlt3 jak sama nazwa wskazuje, gdy w momencie cofania do bazy przeciwnika z low hp, wylicza dokładny czas i wystrzeliwuje ulta do bazy drużyny przeciwnej, zawsze to kilka fragów więcej idzie na tym zrobić.
Tak wgl to kombinuj z różnymi postaciami, a sam się przekonasz kto dla Ciebie będzie najlepszym pickiem. Miłej zabawy ;)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Ja od siebie polecam Perplexed Ezreala + Evade + Oracle + BaseUlt3 + Tracker.

Polecam składać łezkę + lodową rękawice, dalej jak adc.

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Najlepszy jak dla mnie na ten moment pick będzie Vayne na skrypcie MAC + do tego Evade. Jeśli jesteś w niskiej dywizji to polecam ci Jinx.

BaseUlt3 jak sama nazwa wskazuje, gdy w momencie cofania do bazy przeciwnika z low hp, wylicza dokładny czas i wystrzeliwuje ulta do bazy drużyny przeciwnej, zawsze to kilka fragów więcej idzie na tym zrobić.

Tak wgl to kombinuj z różnymi postaciami, a sam się przekonasz kto dla Ciebie będzie najlepszym pickiem. Miłej zabawy ;)

Cześc co to jest ten MAC X_x 

Co do baseult działa najlepiej on z adc typu jinx/ez którzy mają ulty na całą mape np coś co moze dobić pokazuje kto się cofa i strzela ultem na respa i w 90% takich sytuacjach zabija : ))

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Cześc co to jest ten MAC X_x 

Co do baseult działa najlepiej on z adc typu jinx/ez którzy mają ulty na całą mape np coś co moze dobić pokazuje kto się cofa i strzela ultem na respa i w 90% takich sytuacjach zabija : ))

MAC - skrypt do adc, który wyszedł jakieś 10 dni temu. Na ten moment z tego co się orientuję obsługuje on tylko Vayne i Gravesa, ale za to jest bardzo dokładny i z*******y.

BaseUlt najlepiej chyba działa na Jinx, bo ona ma chyba największy dmg z Ulta. Nie wiem jak to jest kiedy ez jest pod AP (chodzi mi o przeliczniki na ulcie).

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

MAC - skrypt do adc, który wyszedł jakieś 10 dni temu. Na ten moment z tego co się orientuję obsługuje on tylko Vayne i Gravesa, ale za to jest bardzo dokładny i z*******y.

BaseUlt najlepiej chyba działa na Jinx, bo ona ma chyba największy dmg z Ulta. Nie wiem jak to jest kiedy ez jest pod AP (chodzi mi o przeliczniki na ulcie).

Możesz podać link do tego skryptu MAC ? Najlepiej na Joduska jak byś mógł :D

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...