Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w tym poradniku chciałbym wam przestawić kilka stron z których można kupywać skiny za sms,paypal,przelew.

1.Dlaczego tutaj a nie w markecie?

odpowiedz jest prosta, po co doładowywać konto za 5,10,20 euro jeżeli chcemy kupić tylko 1 albo 2 skiny, cena jest w miarę podobna.

2.Czy jest szansa zostać oszukanym?

akurat na tych stronach które wymienię w 100% otrzymasz swoje skiny.

3.Po jakim czasie skiny zostaną wysłane?

to zależy od właściciela strony niektórzy w 5 minut a niektórzy w 1 lub 2 dni.

4.Jakie są wymagania kupna ?

Wymagane jest włączony handel między graczami czyli 7 albo 15 dni włączonego steam guarda oraz pieniądze.

Strony:

1.

Link: www.skiny.otwarte24.pl

Ceny: ceny zaczynają się już od 2 zł, porównywałem stronę z cenami w markecie, jaka jest różnica ? 50 groszy i nóż który jest na niej wystawiony o 2 zł drożej.Znajdują się też tam skrzynie oraz losowe skiny, mało wystawionych przedmiotów, chodz z odświeżeniem strony przybywa ich.

Czas: już w niecałe 5 minut miałem skina w ekwipunku

Opinia: Strona może i jest założona na darmowym portalu, ale jest to najlepsza strona z jaką się spotkałem, jeden minus tej strony to brak płatności sms, jest tylko możliwość wysłania sms poprzez wysłanie prywatnej wiadomości do administratora ale cena jest 2,5 droższa.

Ocena: 4,5/5

2.

Link: www.ezskins.pl

Ceny: Wszystko jest podane w cenniku sms. Skrzynke kupimy już od 3,69 zł sms, ceny są dosyć przyzwoite ale dosyć mało przedmiotów i nie przybywa ich.

Czas: czas to 2 godziny.

Opinia: Strona zrobiona genialnie, lecz małe zainteresowanie administratora, obsługa marna od tygodnia te same przedmioty których wgl nie przybywa. Brak płatności paypal oraz przelew.

Ocena: 3,5/5

3.

Link: skingo.pl

Ceny: Takie jak na stronie powyżej wszystko jest w cenniku sms. Ceny takie same, mało przedmiotów, prawie wgl.

Czas: czas oczekiwania to 1 godzina.

Opinia: Strona zrobiona solidnie, małe zainteresowanie administratora, wszystko to samo co w stronie powyżej lecz szybsza obsługa.

Ocena: 4/5

4.

Link: Allegro

Ceny: Kosmos, przelew albo sms

Czas: Dostałem przedmiot po 3 godzinach bo pan stwierdził że jest u niego blokada i nie może rozdawać przedmiotów co 5min. Dostałem przedmiot ak-47 niebieski laminat, kupiłem lekko używany dostałem przetestowany w boju. Od razu zwrot poszedł, i kontakt ze sprzedawcą się urwał.

Opinia: Jest to taka sama ściema jak randomowe skiny do cs:go

Ocena: 1/5

Moje Zdanie: skiny.otwarte24.pl jest to najlepsza strona z tych stron, administrator jak widać stara się żeby było jak najszybciej i pewnie, żadnych oszustw. Jak widać strona jest założona na darmowym hostingu z powodu braku środków zakupu własnej strony. Do każdej ceny skina zostaje dokładane 50 groszy, jest to mała zbiórka na nową strone. Załóżmy w markecie przedmiot kosztuje 1 euro czyli 4,20 zł to na stronie koszztuje 4,70 zł. Jak najbardziej zachęcam do kupywania.

Więcej stron nie znalazłem, jeżeli znacie jakąś która funkcjonuje napiszcie na pw, przetestuje i opisze.

Opinia: Mało opłacalne kupno na tego typu stronach, wkręcają ludzi jak idzie.

Opublikowano

hahahah ezskins.pl "przyzwoite ceny" chyba se jaja robisz ziomek klucz do chroma w grze 2.15€ czyli na polskie 9.05 PLN a na tej smiesznej stronce za 30 zlotych hahahah, albo pojemnik z naklejka kosztuje w grze na polskie 13 groszy a na stronce 1.23ZŁ

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

hahahah ezskins.pl "przyzwoite ceny" chyba se jaja robisz ziomek klucz do chroma w grze 2.15€ czyli na polskie 9.05 PLN a na tej smiesznej stronce za 30 zlotych hahahah, albo pojemnik z naklejka kosztuje w grze na polskie 13 groszy a na stronce 1.23ZŁ

Prawie na każdej stronie ze skinami tak jest. Osobiście polecam ezskins, kupowałem skiny i nie ma żadnych problemów

Opublikowano

Czy ty nie potrafisz zrozumieć, że sms to jest cena normalna x2+ podatek?
Opublikowano

Ja tam kupowalem przez allegro i nie narzekam. Mozna trafic na oszustow ale to tak jak wszedzie. Stronki z losowyni skinami tez oszukuja daja jakies smieciowe skiny nawet jak dropna ci kose....

• 2 tygodnie później...
Weteran
Opublikowano

Na allegro ceny cały czas się zmieniają, ale kwoty za skrzynki jak i losowe bronie są okropnie duże i w dodatku większość z tych skinów to crap, a sprzedawca obiecywał szansę na wylosowanie prestiżowego skina. 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...