Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp Bot Margonem

Heksargon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Poszukuje jakiegoś exp bota do margonem słyszałem coś o easymargo ale nie chciałbym zbytnio inwestować w to pieniędzy,nw czy można coś wykminić żeby otrzymać easymargo za darmo albo jakiś inny lepszy bot istnieje?
Z góry dziękuje i pozdrawiam...

Opublikowano

@derasuito

To forum o chitach...

Taaa? a ja myślałem, że mpc to teraz Multiplayer Community... Gdybyś nie wiedział to mpc zmieniło wizerunek i teraz jest to forum ogólno tematowe o grach... To, że są na nim jakieś działy z cheatami to nie znaczy, że całe forum jest na temat owych wspomagaczy...

Z tego co wiem to nie ma działających darmowych botów do margo, za wszystko trzeba zapłacić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Exp Bota? Rly. -.- Nie popieram takich działań,ale jeśli bardzo ci zależy to pobierz sobie: EasyMargo. Najpierw musisz przejść samemu całą mapkę i ją oznaczyć. Potem program zrobi to za ciebie :)

@derasuito

To forum o chitach...

Easy Margo działało na starym silniku. Przykro mi. :P

Hity to ciastka ;) Cheaty to programy wspomagające. Niby niczym te słowa się nie różnią ale wiesz. Gdy będziesz z kimś rozmawiał i powiesz idę po Chity to ktoś może pomyśleć że idziesz po ciastka ;P

Opublikowano

EasyMargo działa. Stary silnik był z nami do 2011, zaś EasyMargo jest od 2013. Chociaż mi mimo wszystko nie działało to tak jak powinno. Postać zatrzymywała się w trakcie chodzenia od wepa do wepa (weipoint), tak jak by myślała, że tam gdzie jest drzewo da się przejść = czyli taki bot co samemu nie poexpi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...